2777
2789
عنوان

بی بی چک ۱۰ روز به پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 3706 بازدید | 144 پست
وای اینجوری خیلی بده  اگه شوهرت اینقدر عجله داشت چرا ۵ سال جلوگیری کردی مردها هم باید مارو در ...

خودش تو این پنج سال نمیخواست هرسال التماسش کردم میگفت نه من شرایطشو ندارم حالا الان بعد دو تا سقط خودش دلش بچه میخواد هرماه نزدیک پریودم حواسش بهم هست که شاید حامله باشم و قتی پریود میشم میخوره ذوق خودمون و کلا باهام قهر میشه شام اینا نمیخوره اعصابم رو بهم میزنه 

این ماه کلی التماس خدا رو کردم کلی نذر و نیاز کردم من خوش خیال میگفتم خدا نا امیدم نمیکنه اصلا تصمیم گرفتم دیگه نماز نخونم . خسته شدم اینهمه دعا و التماس 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این ماه کلی التماس خدا رو کردم کلی نذر و نیاز کردم من خوش خیال میگفتم خدا نا امیدم نمیکنه اصلا تصمیم ...

این حرفو نزن. ناشکری نکن. یه خانومی میشناسم ۴ سال خدا بهش بچه نداد.. یک بار فقط سقط کرد. اونم حرف تو رو میزد ولی با شدت بیشتر. میگف اصلا خدا وجود نداره. اگه بود منو میدید. من خیلی از این چیزا میترسم. درسته شرایط همه مون خیلی سخته. نازایی زیاد شده. ولی نمیشه کفر گفت. فقط باید دعا کنیم که خدا یک جا ما رو نگاه کنه و حاجتمون بده

این حرفو نزن. ناشکری نکن. یه خانومی میشناسم ۴ سال خدا بهش بچه نداد.. یک بار فقط سقط کرد. اونم حرف تو ...

من ده درصد حس میکنم این ماه باردار میشم ۹۰ درصد میگم نمیشم.. میام اینجا تاپیک میزنم که بازم نشد.... غصه نخور عزیز دلم.. اینجوری پیر میشیم داغون میشیم. منم خیلی غصه میخورم ولی چیکار میشه کرد

این حرفو نزن. ناشکری نکن. یه خانومی میشناسم ۴ سال خدا بهش بچه نداد.. یک بار فقط سقط کرد. اونم حرف تو ...

نمیدونم‌ واقعا دیگه چیکار کنم برای آرمشم دعا کن لطفا 

چشم عزیزم‌برات دعا میکنم . 

ببین راستی برو دکتر دوباره به نظر من. بگو اینجوری شده و تو میخای زود باردار شی. از روز دوم یا سوم پریودی دوباره قرص میده این سری آمپول هم بزن شاید فرجی بشه برات

ببین راستی برو دکتر دوباره به نظر من. بگو اینجوری شده و تو میخای زود باردار شی. از روز دوم یا سوم پر ...

اره دباره باید از سه پریود دوتا قرص بخورم و ۱۲ پریود برم سونو 

اره دباره باید از سه پریود دوتا قرص بخورم و ۱۲ پریود برم سونو 

عزیزدلم عیب نداره ان شاءاله ماهه دیگه میگیره استرس نداشته باش، خود استرس مانع میشه.

میگم تا حالا کمرتو چسبوندی؟؟ خیلی خیلییی خوبه ها ، تو نت بزن توضیح داده

ماماهایه خانگی میچسبونن همون ماه باردار میشی 

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
ینی چی متوجه نمیشم عزیزم 

چی رو ؟ چسبوندن کمر؟؟

ماما خونگی سراغ نداری؟؟ برو بگو میخوام کمرمو بچسبونم برایه محکم شدن کمرت عالیه

دارو گیاهی هم بگی  بهت میده که خودت بچسبونی ولی باید خوب بچسبه

تو نت نزدی؟؟

میگم غیر انعقاد مشکل دیگه ای نداری چون پریودی هات خیلی بی نظمه، 6 روز خیلیه جلو روی هااا .

همیشه همین طوری؟؟

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
چی رو ؟ چسبوندن کمر؟؟ ماما خونگی سراغ نداری؟؟ برو بگو میخوام کمرمو بچسبونم برایه محکم شدن کمرت عالی ...

تو اردیبهشت ماه تو یک ماه سه بار پریود شدم بعد رفتم دکتر برای منظم شدن پریودم  بهم دزیسپیتو داد ولی نمیدونم باز چرا اینهمه جلو انداختم یه جا خوندم و قتی تو اقدام پریود جلو و عقب بشه ینی رحم برای بارداری داره آماده میشه هنوز دلم به اون خوشه خخخخخ