2777
2789
عنوان

بی بی چک ۱۰ روز به پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 3706 بازدید | 144 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان شناختمت  خیلی خوبه که سریع باردار میشی منکه باید چند ماه انتظار بکشم کاش میرفتی آزمایشگاه ...

از مشهدم، شما از کجایی؟؟

هنوز صددرصد نیست گلم

ان شاءالله هر دوتامون این برج جواب میگیریم.

خیلی میترسم تا اون موقع دور ازجون خونریزی کنم.

ولی خواب خوبی دیدم

خواب دیدم پرتقال خریدم تعبیرش این بود که صاحب فرزند شدن یا ازدواج کردن

داداشمم خواب دیده یک پسر بچه به خونمون اضافه شده

دلم خوشه😄

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
عزیزم من سر بارداری دومم سه ماه اقدام بودم و شد اکثرا دوستامم سه ماه اقدام بودن و حامله شدن امیدوار ...

گلم من فکر کردم بچه اولته

چند تا بچه داری؟؟

برایه فرج امام زمان صلوات بفرستید🌘��🌍🌍🌍🌍🌍🌍��اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب
عزیزم من سر بارداری دومم سه ماه اقدام بودم و شد اکثرا دوستامم سه ماه اقدام بودن و حامله شدن امیدوار ...

ببخشید عزیزم یه سوال دیگه داشتم.. دوستات که ماه سوم بیشتر باردار شدن چه مدت جلوگیری کرده بودن؟ هیچکس اندازه من اینقدر زیاد جلوگیری کرده بود که سه چهار ماه بعد باردار شد؟ من بابت جلوگیری زیادم میترسم

از مشهدم، شما از کجایی؟؟ هنوز صددرصد نیست گلم ان شاءالله هر دوتامون این برج جواب میگیریم. خیلی می ...

نه عزیزم به دلت بد راه نده انشالله که هممون جواب میگیریم . 

من اهل روستاهای قزوینم 

ببخشید عزیزم یه سوال دیگه داشتم.. دوستات که ماه سوم بیشتر باردار شدن چه مدت جلوگیری کرده بودن؟ هیچکس ...

نه همون تو یه سال ازدواج کرده بودیم حالا یه ماه این ور یا یه ماه اون ور تر ‌ سال ۹۶ عروسی کردن و سه تاشون امسال نی نی هاشون به دنیا اومده 

نه همون تو یه سال ازدواج کرده بودیم حالا یه ماه این ور یا یه ماه اون ور تر ‌ سال ۹۶ عروسی کردن و سه ...

آره اکثرا اونایی به مشکل میخورن که مثل ما زیاد جلوگیری کردن. خدا خودش بهمون رحم کنه و ما رو از این نعمت خیلی بزرگش محروم نکنه 😪

آره اکثرا اونایی به مشکل میخورن که مثل ما زیاد جلوگیری کردن. خدا خودش بهمون رحم کنه و ما رو از این ن ...

من الان پریود شدم دلم شکست 😢😢😢 شش روز جلوتر از موعودمم شدم 

آره اکثرا اونایی به مشکل میخورن که مثل ما زیاد جلوگیری کردن. خدا خودش بهمون رحم کنه و ما رو از این ن ...

به شوهرم گفتم پریود شدم ناراحت شد باهام قهر کرد ای خدااااااااااا

الهی بمیرم برات خب شاید لانه گزینی باشه.. لک داری یا خون پریودی هست؟منم اتفاقا تمام علایم پریودی رو ...

نه خون پریودی . بخدا خسته شدم دیگه . دباره شوهرم تا یه مدت باهام سرد میشه 

نه خون پریودی . بخدا خسته شدم دیگه . دباره شوهرم تا یه مدت باهام سرد میشه 

وای اینجوری خیلی بده

اگه شوهرت اینقدر عجله داشت چرا ۵ سال جلوگیری کردی

مردها هم باید مارو درک کنن. مگه دست ما هست.. دست خداست.. ما بدبختا چیکار کنیم آخه

وای اینجوری خیلی بده  اگه شوهرت اینقدر عجله داشت چرا ۵ سال جلوگیری کردی مردها هم باید مارو در ...

اینجوری آدم بیشتر استرس میگیره بخدا.. حالا ناراحت نکن خودت رو. الهی به حق فاطمه زهرا به حق رقیه ی امام حسین توی همین یکی دو ماه هر دو دوتامون یه معجزه ای برامون بشه