2777
2789
عنوان

بی بی چک ۱۰ روز به پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 3706 بازدید | 144 پست
من سه سال و نیم جلوگیری طبیعی داشتم بخاطر همین خیلی نگرانم. یهو سقط شد واسه خودش؟؟ بیا در ارتباط باش ...

خیلی خوش حال میشم در ارتباط باشیم شما چند ماه گفتی اقدامی؟

راهی هست از سقط جلوگیری کنیم؟؟ ببین تو سقط داشتی حتما دکتر باید دارو میداد بهت..

عزیزم من بعد سقط رفتم دکتر آزمایش دادم فهمیدم مشکل انعقاد خون دارم ینی خون پشت جفت لخته میشه دکتر گفت از روزی که فهمیدم باردادم باید امپول بزنم تا ببینم خدا چی میخواد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه تو همین سایت خوندم که بعضی ها ده روز بعد اقدام بی بی زدن و مثبت شده منم وسوسه شدم . در صورتی که ...

من این ماه ۷ روز مونده به موعدم زدم منفی بود امروز که ۵ روز مونده به موعدم زدم زودی یک حاله کمرنگ انداخت 

منم لتروزول خوردم شبی یکی شما چی خردی؟ 

اسی جونم منم ماه دومه ک قرص و امپول مصرف کردم برا اولینبار دو تا فولیکول 18-15 داشتم امروزم امپول زدم..... انشاالله ک جفتمون نتیجه بگیریم

من این ماه ۷ روز مونده به موعدم زدم منفی بود امروز که ۵ روز مونده به موعدم زدم زودی یک حاله کمرنگ ان ...

به به مبارکه به سلامتی . برای ماهم دعا کن عکسش رو میزاری روحیه بگیریم 

اسی جونم منم ماه دومه ک قرص و امپول مصرف کردم برا اولینبار دو تا فولیکول 18-15 داشتم امروزم امپول زد ...

انشالله با دعای شما 

انشالله خدا به حق جواد الائمه به هممون اولاد سالم و صالح پر برکت و خوشگل و باهوش وووو بده 

البته هنوز به همسرم نگفتم می خواهم مطمئن بشم بعد

ولی معلومه مبارک . حالا مجبوری جواب سوال های منو بدی 😂

چند ماه اقدامی؟

با دارو یا طبیعی باردار شدی؟ 

چه علائمی داری 

ولی معلومه مبارک . حالا مجبوری جواب سوال های منو بدی 😂 چند ماه اقدامی؟ با دارو یا طبیعی باردار شد ...

😂ماه دوم اقدامم هست و طبیعی باردار شدم

هیچ علائمی هم ندارم 😂😂😂