2777
2789
عنوان

بی بی چک ۱۰ روز به پریود

| مشاهده متن کامل بحث + 3706 بازدید | 144 پست
سلام قربونت برم ناراحت نباش شاید زود زدی به خاطر اونه هان؟ 

اره فکر کنم ... انشالله ۱۵ با هم بی بی بزنیم عزیزم ...

این ماه کلومفین و لترزول و متفورمین و دگزا و اینوفولیک خوردم و دو تا فولی ۲۰ و ۱۹ داشتم ... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره فکر کنم ... انشالله ۱۵ با هم بی بی بزنیم عزیزم ... این ماه کلومفین و لترزول و متفورمین و دگزا و ...

مثبته انشااله 

انشالله بحق جوادالائمه برای هممون مثبت میشه 

منم فقط لتروزول خوردم. فولی تو چند بود؟

شبی دو تا خوردم. تو یکی خوردی؟ آمپول هم نزدی؟ منم نزدم⁦☹️⁩ هر چی گشتم گیرم نیومد. فولی من ۱۷ بود. امیدی نیست از تو چند بود؟ چند ماه اقدامی؟ چقدر جلوگیری داشتی؟

منم فقط لتروزول خوردم. فولی تو چند بود؟

یدونه یا دوتا؟ 

همتون رو فرستاده سونو . پس چرا دکتر گیج من گفت این ماه یدونه لتروزول بخورم اگه باردار نشدی ماه بعد دو تا لتروزول و روز ۱۲ برم سونو 

یدونه یا دوتا؟  همتون رو فرستاده سونو . پس چرا دکتر گیج من گفت این ماه یدونه لتروزول بخورم اگه ...

نمیخاسته عجله کنه. ی سری ها اینجور بودن. کم کم داروها قوی کردن

از من اگه آمپول گیرم میومد شانسم بیشتر میشد..

من ۵ سال جلوگیری طبیعی داشتم از مهر ۱۴۰۰ شروع کردم به اقدام و تا بهمن دوبار باردار شدم ولی سقط شدم&n ...

من سه سال و نیم جلوگیری طبیعی داشتم بخاطر همین خیلی نگرانم. یهو سقط شد واسه خودش؟؟ بیا در ارتباط باشیم با هم. تو باردار شدی ب من بگو و من شدم به تو میگم

من سه سال و نیم جلوگیری طبیعی داشتم بخاطر همین خیلی نگرانم. یهو سقط شد واسه خودش؟؟ بیا در ارتباط باش ...

راهی هست از سقط جلوگیری کنیم؟؟ ببین تو سقط داشتی حتما دکتر باید دارو میداد بهت..