2777
2789
عنوان

سزارین ها بیاید

459 بازدید | 13 پست

تا چند روز خون ریزی داشتید 

اگ لکه بینی بود چجور بود درحد خون بود یا مث روز اخر پریودی

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭

من تا یکهفته خونریزی داشتم بعداون تاچهل روز لکه بینی.جوری ک مثلا یروز میدیدم دوروز نمیدیدم...بعدچهل روزم بالافاصله پریود شدم

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

تا ۴۰ روز

تا ۲۰ روز اول خیلی بود بعد اون کم شد 

هر روز نمیاد ممکنه ی روز نیاد فرداش یهو تر بزنه لباسات پس همسشه پد بذار 

دختر نازم خیلی دوست دارم ❤️دایانا❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تا یکهفته خونریزی داشتم بعداون تاچهل روز لکه بینی.جوری ک مثلا یروز میدیدم دوروز نمیدیدم...بعدچهل ...

لکه بینیت ببخشید خون بود یا حالت ترشح قهوه ای

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭
تا ۴۰ روز تا ۲۰ روز اول خیلی بود بعد اون کم شد  هر روز نمیاد ممکنه ی روز نیاد فرداش یهو تر بز ...

من الان 52روزه هرچند روز یکبار خون میبینم

اشکالی نداره بالا خره قطع میشه  خونایی ک مونده اخراشه ک میاد

سه روز پیش رفتم دکترم معاینه کردو‌پاپ اسمیر برداشت 

میگم از اونه یا ن 

میترسم مشکل باشه

سه روز پیش رفتم دکترم معاینه کردو‌پاپ اسمیر برداشت  میگم از اونه یا ن  میترسم مشکل باشه

نه عزیزم چ ربطی داره

من چند وقت پیش پریود شدم دو روز بود تموم کرده بودم یهو دیدم یه لخته سیاه ک معلوم بود از قبل مونده اومد بیرون

دختر نازم خیلی دوست دارم ❤️دایانا❤️
نه عزیزم چ ربطی داره من چند وقت پیش پریود شدم دو روز بود تموم کرده بودم یهو دیدم یه لخته سیاه ک ...

طبیعی باشه اشکال نداره حالل 

لکه بینیت ببخشید خون بود یا حالت ترشح قهوه ای

ترشح قهوه ای

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792