2777
2789
عنوان

ارتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما بینظمیت کمه دندونم کشیدی؟دردش چطوریه؟یکی میگف من شبا گریه میکردم برا فک پایینم کش اینا میندازن؟ ...

دندونام زیاد نامرتب نبود فقط دو سه تا دندون از هرفک نامرتب داشتم

دردش روزای اول زیاده اره منم دو سه روز اول شبا از خواب بیدار میشدم و اشکم درمیومد ولی مسکن بخوری اروم میشه و اینکه نتیجه به دردش میارزه

کش و نمیدونم ولی برای من کش انداختن از دندونای فک بالا به دندونای فک پایین و خب اونم تا چندروز درد شدید داشت روز اولم نمیتونستم حرف بزنم ولی الان سه یا چهار ماهه کش میندازم و عادی شده

دردش بیشتر به صورتیه که یکی داره دندونات و فشار میده ولی قابل تحمله

برای رسیدن به ارزوهام یه صلوات مهمونم میکنی لطفا 🌱
حتما بینظمیت کمه دندونم کشیدی؟دردش چطوریه؟یکی میگف من شبا گریه میکردم برا فک پایینم کش اینا میندازن؟ ...

مدت زمانی که طول می‌کشه به فک خودت و دکتر و رعایت کردن بستگی داره

چطور بود؟چقد رو دندونات موند؟راضی ای؟

خوب بود، آره، از من جنبه‌ی درمانی هم داشت 

2 سال بود

برای درد هم اینطوری نیست که همش درد داشته باشه، نه 

همون اول که میذاری و خب در طول درمان اونم به مدت دو سه روز که با استامینوفن خوب میشی 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

دندون نکشیدم ولی دختر خالم که همزمان با من ارتودنسی کرد تا حالا حدود سه یا چهارتا دندون کشیده چون خیلی نامرتب بودن دندوناش

دندونام زیاد نامرتب نبود فقط دو سه تا دندون از هرفک نامرتب داشتم دردش روزای اول زیاده اره منم دو سه ...

ممنون عزیزم آرومم کردی من چن بار اقدام کردم برا انجامش همیشه دقیقه نود پشیمون شدم تا اینکه الان دیگه واقعا رو مخمه منم فقط 3 تا دندون فک پایینم کجه و رو هم سواره انشالله مال منم تا ی سال ردیف شه 

اونقد بی حوصلم که فرمایش همه متینه
دندون نکشیدم ولی دختر خالم که همزمان با من ارتودنسی کرد تا حالا حدود سه یا چهارتا دندون کشیده چون خی ...

مال اون چقدر طول کشید؟

ممنون عزیزم آرومم کردی من چن بار اقدام کردم برا انجامش همیشه دقیقه نود پشیمون شدم تا اینکه الان دیگه ...

♥️

ان شاالله

بین درد که دیگه خیلی طبیعیه و هست نمیشه کاریش کرد. بازم خودت یکم درموردش بخون یه دکت رخوب بهت معرفی میکنم دکتر نگار حدادی دکت رخوبیه تو تهران نمونه ارتودنسی هاش ببینی میفهمی چی میگم با وسواس و دقت همه مراحل رو واست انجام میده بازم خودت یه سرچ کن ببین 

ممنون عزیزم آرومم کردی من چن بار اقدام کردم برا انجامش همیشه دقیقه نود پشیمون شدم تا اینکه الان دیگه ...

سلام عزیزم من راجع به اون تاپیکتون که درباره جراحی کیستتون بود سوال داشتم می‌خواستم ببینم دکتر چجوری تخلیه‌ش کردو اینکه کیستتون کجا بود؟آخه منم ی کیست دارم که زیر بینیمه احتمالش هست که به دندونم مربوط باشه .ممنون میشم جواب بدین🌷

سلام عزیزم من راجع به اون تاپیکتون که درباره جراحی کیستتون بود سوال داشتم می‌خواستم ببینم دکتر چجوری ...

سلام گلم کیست من دقیقا تو ریشه ی دندون یکو دو بود از سقف دهان کامل برامدگیش حس میشد کوچولو بودا ولی هم با چشم دیده میشد خم با زبونم حس میکردم از قسمت لثه جراحی انجام دادن و کیستو تخلیه کردن لثه رو هم بخیه زدن شکر خدا شرش کنده شد حتماا پیگیر درمانش باشین

سلام گلم کیست من دقیقا تو ریشه ی دندون یکو دو بود از سقف دهان کامل برامدگیش حس میشد کوچولو بودا ولی ...

ممنون گلم .مرسی که جواب دادین💖

بله اتفاقا چند روزی هست که پیگیرشم.رفتم پیش دندون‌پزشک وایشون ارجاع دادن به متخصص ریشه حالا ببینم اون چی میگه.چندین ساله این کیست رو صورتم جا خوش کرده دعا کن منم از دستش خلاص شم🌷🌷🌷

ممنون گلم .مرسی که جواب دادین💖 بله اتفاقا چند روزی هست که پیگیرشم.رفتم پیش دندون‌پزشک وایشون ارجاع ...

عزیزممم مال منم چن سال بود خیلی آزار دهنده اس مخصوصا ک من بعدها شنیدم خطرناکم هست ببین باید بری متخصص فک من ریشه رفتم گفتن باید بری متخصص فک