2777
2789
عنوان

لکنت

139 بازدید | 18 پست

سلام روز همگی بخیر ،دخترم ۳سال و نیمشه دوماهه لکنت کرفته تو رو خدا اگه کسی تجربه ایی داره ب اشتراک بزاره نمیدونم باید چکار کنم،یکی میگه گفتار درمانی یکی میگه نیازی نیس موندم ،اگه میشه راهنمایی کنین

عالی

من خواهر زادم دوسال و شیش هفت ماهش بود خیلی خوب حرف میزد یه اتفاقی افتاد که ترسید.

همون موقع بزدیمش گفتار درمانی پنج شیش جلسه الان خوب شده دیگه.

اما بنظرم گفتار درمانی هم خیلی خوب بود.

الان میگه منو ببرید پیش معلمم که بهم اسباب بازی میداد باهم بازی میکردیم😬

من یک مهاجرم،از رویایی به رویای دیگر✨

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دکتر به خواهرم گفته بود که چطوری با خواهرزادم حرف بزنه.

مثلا کلماتو بکشه و خیلب ارووم با خواهرزادم حرف بزنه.

تلوزیون و گوشی کمتر ببینه بجاش براش لوازم اسباب بازی گرفتیم که با اونا بازی کنه.

بستنی و چیزای سرد هم گفته بود مثلا زیاد نباید بخوره.

بنظر من حتما گفتار درمانی ببرینش

دقیقا خوب شده؟چیکار کردید؟؟

اره خداروشکر کاملا خوب شده.

خیلی ترسیده بود یه لحظه ام از خواهرم جدا نمیشد اما خب یادش رفت.

لکنتش هم  خوب شد.

گفتار درمانی هم شیش هفت جلسه اینا رفت

دکتر به خواهرم گفته بود که چطوری با خواهرم حرف بزنه. مثلا کلماتو بکشه و خیلب ارووم با خواهرزادم حرف ...

دختر منم لکنت گرفته ماشالله زیاد و هول حرف میزنه الان مدتیه خیلی تکرار زیاد داره تا یه جمله میگه یکم طول میکشه خیلی نگرانم اصلا قبلنا اینطور نبود میخوامم ببرم گفتار درمان،این روزا زیاد بستنی میخوره هر روز یه دونه میخوره

دکتر به خواهرم گفته بود که چطوری با خواهرزادم حرف بزنه. مثلا کلماتو بکشه و خیلب ارووم با خواهرزادم ...

منظورم خاله بازیه.

گفته بود باهاش خاله بازی کنید

دکتر به خواهرم گفته بود که چطوری با خواهرزادم حرف بزنه. مثلا کلماتو بکشه و خیلب ارووم با خواهرزادم ...

خداروشکر ک‌خوب شده،منم دارم کشیده گویی میکنم میترسم ببرم گفتار درمانی بدتر بشه ،کاش دختر منم خوب بشه😞

عالی
دختر منم لکنت گرفته ماشالله زیاد و هول حرف میزنه الان مدتیه خیلی تکرار زیاد داره تا یه جمله میگه یکم ...

همین بخاطر اینکه عجله میکنن...

گفته بود شما باهاش ارووم حرف بزنین که اونم ارروم حرف بزنه.

ان شالله که خوب میشه نگران نباش

خداروشکر ک‌خوب شده،منم دارم کشیده گویی میکنم میترسم ببرم گفتار درمانی بدتر بشه ،کاش دختر منم خوب بشه ...

بد تر که نمیشه.

شما ببرینش یکی دو جلسه ببینین چطوره