2777
2789
عنوان

بارداری

116 بازدید | 24 پست

سلام بچه ها من دوباره سقط داشتم در عرض ۶ ماه یکی آبان ماه که پوچ بود یکی مردادماه که خارج رحمی بود امشب شوهر میگه بچه خواهرم که دوماهشه بیاریم بزرگ کنیم دوقلو آورده یکی پسر یه دختر میگه پسر بیاریم بزرگ کنیم چهار بچه داره  خواهرش خیلی داغون شدم آخه این چه حرفی بود  میگه ب موقعیت اجتماعی خوب برسونیمش نمیدونم به فکر کنم  زندگیمونه یا آینده بچه خواهرش😡😡😡 چی به شوهرم بگم به نظرتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا درک نمیکنم یه مادر چطوری بچشو میده کسی دیگه بزرگ کنه 

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 

ازکجا معلوم بچه از اب وگل در بیاد پس پشیمون نشن بنظرم کار خیلی اشتباهی هست حتی اگه خواهرش ۸ تا بچه داشته باشه همش چشم تو چشم میشین و تحمل ندارن بچشون رو ببین پیش شما 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

[QUOTE=242285210]اونا مگه بچه رو میدن اصلا؟؟؟[/QUی حرفایی زدن انگار میگه به موقعیت اجتماعی خوب برسونیمش توفکر خواهرشه که ۴تا بچه داره که نتونه رسیدگی کنه  باورم نمیشه این تو فکرش بوده باشه 

اونا حتما میدن یکجورایی اینا نگهش دارن ک تو بزرگ شدنش کمک حال باشن وگرنه فکرکنم بتونن برای همیشه قید بچشون بزنن 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊

اتفاقا منم گفتم چطور ممکنه مادری ممکنه بچه ش بده به کسی آخه ما وضعیت مالی بدی نداریم هردو هم تحصیل کرده ایم 

اونا حتما میدن یکجورایی اینا نگهش دارن ک تو بزرگ شدنش کمک حال باشن وگرنه فکرکنم بتونن برای همیشه قید ...

من بدون بچم میمیرم 

تـا خـــدا بـنـده نـــواز اسـت به خلـقش چـه نیــاز میـکـشم نــاز یــکی تـا بـه همه نـاز کـنم ♥️ 
احتمالا سربسته یه چیزهایی گفته میگه قبول کردن 😡😡😡

استارتر عزیز دوست خوبم خدانکرده دکترا ک جوابتون نکردن ک کلا نازا هستین خیلیا بچشون سقط میشن یا خارج رحمی حتی خیلیا رو دکترا جواب کردن وکاملا ب طور طبیعی باردار شدن 

دنیا که ب اخر نرسیده ک انگار اخر عمرتون شده و بی فرزند موندین خدانکرده ،خودتو تقویت کن انشاءالله ب موقع اش یه بچه خوشکل سالم خدا بهتون میده تحت نظر دکتر باش ک خوب تقویت بشی و ب رحمت هم یه استراحتی بده 

اتفاقا منم گفتم چطور ممکنه مادری ممکنه بچه ش بده به کسی آخه ما وضعیت مالی بدی نداریم هردو هم تحصیل ک ...

من حتی اگه تو بدترین شرایط اقتصادی باشم حاضر نیستم همچین کاری کنم

اونا حتما میدن یکجورایی اینا نگهش دارن ک تو بزرگ شدنش کمک حال باشن وگرنه فکرکنم بتونن برای همیشه قید ...

باورم نمیشه این توفکر شوهر باشه اصلا با خودت چی فکر کردی که من بچه کس دیگه ای بزرگ کنم اصلا توفکر منم نیست کلا توفکر خواهرشه موقع بارداری هم گفت اینو گفتم دیگه نگی این حرفو زشته حالا ۴ روز رفته خونه شوند مبینم اومده یهو اینو گفت معلومه حرف زدن باهاشون

استارتر عزیز دوست خوبم خدانکرده دکترا ک جوابتون نکردن ک کلا نازا هستین خیلیا بچشون سقط میشن یا خارج ...

منم اینو ب شوهرم گفتم میگه چه اشکالی داره اونم بزرگ میکنیم 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز