2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 116 بازدید | 24 پست
باورم نمیشه این توفکر شوهر باشه اصلا با خودت چی فکر کردی که من بچه کس دیگه ای بزرگ کنم اصلا توفکر من ...

فعلا رفت وامدتو کمتر کن دور از جون انگار نازایی و دلش برات میسوزه بگو عرضه نگهداری بچه نداری بیخود میکنی بیاری کاشکی همون موقع محکمتر جوابشو میدادی ک جرعت نکنه این فکرا رو کنه یا روی مخ شوهرت بره 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
ازکجا معلوم بچه از اب وگل در بیاد پس پشیمون نشن بنظرم کار خیلی اشتباهی هست حتی اگه خواهرش ۸ تا بچه د ...

درسته واقعا اصلا امکان نداره اما شوهرم بدون هیچ زمینه ای مطرحش کرده معلومه باهاشون حرف زده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم اینو ب شوهرم گفتم میگه چه اشکالی داره اونم بزرگ میکنیم 

اینطور ک معلومه حسابی رو مخ شوهرت کار کرده ،اصلا بگو قبول نمیکنم مگه اینکه خدانکرده دور از جون دکترا جوابم کنن ک اونم از پروشگاه میارم نهایتش ن اینکه خواهرت از روی دلسوزی بچشو بده ب ما 

امیدوارم هرکسی ک منتظر نی نی هستش خدا بزودی بهش یه نی نی خوشکل بده بگو آمیییین    دوستان لطفا درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم ،ممنون میشم اگه سوالی دارین توی تاپیک های خودم یا خودتون ازم بپرسین 😊
فعلا رفت وامدتو کمتر کن دور از جون انگار نازایی و دلش برات میسوزه بگو عرضه نگهداری بچه نداری بیخود م ...

یعنی انقد به این خانواده ش اهمیت میده ک‌حاضر بچه خواهرش بیاره بزرگ کنه که ی وقت ازنظرمالی به سختی نخورن منم که ب جهنم تازه میگه جبهه نگیر بهش فکر کن

اینطور ک معلومه حسابی رو مخ شوهرت کار کرده ،اصلا بگو قبول نمیکنم مگه اینکه خدانکرده دور از جون دکترا ...

گفتم بهش ادامه نده نمیخام چیزی بشنوم اگه هیچ وقت هم بچه دارنشم هرگز چنین کاری نمیکنم 

درسته واقعا اصلا امکان نداره اما شوهرم بدون هیچ زمینه ای مطرحش کرده معلومه باهاشون حرف زده 

استارتر عزیز شما ایندفعه بزار رحمت استراحت کنه یه مدت جلوگیری داشته باش و خودتو تقویت کن مخصوصا روزای پریودی ،اگه باز زود باردار بشی خدانکرده رحمت ضعیفه ونمیتونه بچه رو نگه داره ،توکل ب خدا انشاءالله خدا بهتون یه نی نی خوشکل میده ب شوهرتم یه جواب محکم بده که بدونه حسابی مخالفی و اصلا نمیخوای از بچه نگهداری کنی الان ،بهش بگو بهتره یکم‌ دیگه بگذره کلا نظرم عوض شده و ب این زودیا هم بچه نمیخوام 

گفتم بهش ادامه نده نمیخام چیزی بشنوم اگه هیچ وقت هم بچه دارنشم هرگز چنین کاری نمیکنم 

کلا بهش بگو نظرم عوض شده فعلا حالا حالا دیگه قصد اقدام هم ندارم تو فکر بچه نیستم بچه کسی دیگه هم نمیخوام وقتی هرچی بگه ببینه هی مخالفت میکنی اخرش کم کم منصرف میشه چون وقتی تو نخوای کلا از بچه مراقبت کنی پس کی میخواد بهش رسیدگی کنه خودش ک تمام وقت نمیتونه ،،شما تا میتونی بگو کلا میخوام یکسال اقدام رو عقب بندازم نظرم عوض شده و...هم اینجوری خودت تقویت میشی تا یه تایمی هم شوهرت باورش میشه ک فعلا کلا بچه نمیخوای تا اینکه اب ها از اسیاب بیفتن

بگو حالا مگه دکترا دیگه جوابمون کردن که نمیتونیم از خودمون بچه داشته باشیم که بچه خواهرتو بیاریم چقدر زود شوهرت جا زده طرف چندتا سقط داشته بعد باردار شده مونده براش چقدر راحت دل میشکنن بعضی ها با حرفاشون

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
بگو حالا مگه دکترا دیگه جوابمون کردن که نمیتونیم از خودمون بچه داشته باشیم که بچه خواهرتو بیاریم چقد ...

کاش توفکر من بود ته حرفش میگه به موقعیت اجتماعی خوب برسونیمش زندگی بهتری داشته باشه ازاین میخوره آدم 

کاش توفکر من بود ته حرفش میگه به موقعیت اجتماعی خوب برسونیمش زندگی بهتری داشته باشه ازاین میخوره آدم ...

بگو من نمیتونم این کارو کنم چون خودم میتونم باردار بشم و میخوام بچه خودمو از وجود خودمو بزرگ کنم سفت وسخت تو روش وایسا

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱