2777
2789
باهمسرم مشکل دارم لطفا اگه کسی میشناسید بگید

نیست همشون کلاهبردارن مخصوص مجازی من بیش از بیست ملیون دادم پیش ده تا اصلا هیچ نتیجه نگرفتم

همیشه بودم ولی خاموش از بس درد دل بقیه را خوندم دل خودم گرفت .گفتم بیام حرف دلم بزنم سبک بشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نزدیک پنج ملیون که رفت بلاک شدم نزدیک بیست ملیون هم مجازی تلفنی گرفتم همش بی‌نتیجه بود اینقدر هم دعاهای طلسم های سنگین مینوشتن با خاک مرده آب مییت ولی اصلا نتیجه نگرفتم باید حضوری پیدا کنی بری آشنا باشه معرفت این فا.....ل گیرا مجازی ها همشون درغگو هستن

همیشه بودم ولی خاموش از بس درد دل بقیه را خوندم دل خودم گرفت .گفتم بیام حرف دلم بزنم سبک بشم 

یکی هم مال نزدیک مرز بود تو ایستنا گرام خودش پیام میداد به همه من گفتم دیگه توبه اعتماد نمیکنم خلاصه گفت اول دعا میدم بد پول پول ارسالش دادم فرستاد نتیجه نگرفتم خودش کوتاه نیومد گفت اونطرف مرز یه ملا هست میرم برات میگیرم منم گفتم حتی پول تاکسی هم نمیدم بگیر نتیجه گرفتم بیست ملیون بهت میدم حالت گفت پنج صبح میرم هنوز خبری نشده البته می‌گفت خطرناک مرز شاید تیر هم بزنند گفتم بخاطر من نرو کاری ندارم چون پول لازم بود داره هرکاری می‌کنه من نتیجه ببینم پول بدم نمی‌دونم وارا

من نزدیک پنج ملیون که رفت بلاک شدم نزدیک بیست ملیون هم مجازی تلفنی گرفتم همش بی‌نتیجه بود اینقدر هم ...

شما نباید پیش هر کسی بری هر کدوم ک موکل شیطانی داشته باشه زندگیت بدتر گره میخوره و مشکلات زیادی پیش میاد ما پیش یکی میرفتیم دو سال پیش موکل های قرانی داره و بهمون ثابت شده هس همیشه تاکید میکنه پیش هر کسی نرید ک اگه موکل شیطانی داشته باشه شاید اون ی مورد رو درست کنه ولی بقیه زندگیتونو داغون میکنه ادم مورد اعتمادی هس فامیلی جواب گرفتیم ازش چن نفر حتی درمان هم میکنه رشته های مختلفی خونده دوره های مختلف از مصر و هند .مشهد هس حضوری ام میتونین برید اگه شهرستان گ از راه دور هم میشه ادم مورد اعتمادی هس 

اونی ک علمی متخصص هس فرق میکنه با اون رمال وفالگیر ها ک چرت و پرت تفت میدن ایشون حتی اموزش هم داره استاد هست

شما نباید پیش هر کسی بری هر کدوم ک موکل شیطانی داشته باشه زندگیت بدتر گره میخوره و مشکلات زیادی پیش ...

سلام ببخشید مال کجان شمارش ندارین

مشهد هستن چرا دارم پیام خصوصی بدین بفرستم

عزیزم میشه درخاست دوستیمو قبول کنید🙏🏻

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود❤                                         نورِچشامی تویِ رگامیM