2777
2789
عنوان

ارزو

119 بازدید | 10 پست

وقتی همسرم.به هیچ.کدوم از خواسته هام توجه نمی کنه.

نه مسافرت

نه تفریح.

نه هم صحبتی و...

نه رسیدگی به تزیینات خونه مثل بازسازی ورنگ.و.کاغذ دیواریو مبل ولوسترو...

نه هم صحبتی باهام.

ولی رفتار بدی با من وپسرم نداره. خورد و خوراک خوب تهیه میکنه و.مخارج رو.تامین میکنه.

خواسته های من درحد پولیکه در اختیار داریم هست. مثلا مسافرت خارج نمیخوام.مسافرت داخلی در حد پولمون.

کلا همسرم کاری با ما نداره. اهل خیانت هم نیست. سرش بخ کار خودشه

به نظرتون این زندگی حوبه؟خسته کننده نیست؟

بعضی ها همینطوری هستن.ندیدی مگه از اولش.

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی ها همینطوری هستن.ندیدی مگه از اولش.

مدتی دوست بودیم. مدتی هم عقد. اون موقع کلا یک ادم دیگه بود.

وقتی اومدم خونش تغییر کرد.

وقتی بچه دار شدم کلا شد اینی که الان هست.

من کارمندم. پسرم هم بزرگ شده. شونزده سالشه.

هیچ تفریخی ندارم. تنها تفریحمون رفتن خونه پدر و مادرهامون هست. 

احساس پیری و زنده به گور سدن دارم.

این همه تفریح تو تهران و ایران هست ما همش.چپیدیم گوسه خونه.

حتی در و دیوار خونه رو هم درست نمیکنه.

خونه مون بزرگه ولی رنگ یا کاغذ دیواری لازم داره. انقدر داغونه روم نمیشه دوستام رو دعوت کنم.

همش میبرمشون بیرون.

پول در حد زیبا سازی خونه داریم. اصلا گفتم خودم پولشو میدم ولی اصلا جوابمو نمیده.

نمیدونم شاید افسرده هست. منم داره با خودش.میکشه پایین

مدتی دوست بودیم. مدتی هم عقد. اون موقع کلا یک ادم دیگه بود. وقتی اومدم خونش تغییر کرد. وقتی بچه دا ...

حتما افسرده ست

با مشاور صحبت کنید اگر جواب نداد و واقعا اونه که ازتون سرد شده،خودت و پسرت که ماشالله بزرگ شده برین دور بزنید تا با پسرت جور شی در آینده لاقل پسرت کنارت باشه

ما افراد رو قضاوت میکنیم چون گناهانمون با گناه اونا متفاوته..                                                                        هر سوالی در حوزه زبان دارید اینجا ازم بپرسید🌱                               "En la búsqueda de la verdad"  
حتما افسرده ست با مشاور صحبت کنید اگر جواب نداد و واقعا اونه که ازتون سرد شده،خودت و پسرت که ماشالل ...

خوب تا حالا با پسرم میرفتم. ولی دوتا مشکل هست. پسرم کم کم داره.بزرگ میسه ودیگه تمایل نداره با من جایی بره.

بیشتر دوست داره با رفیقاش باشه. که هنوز بهش اجازه ندادیم.

مشکل دوم اینکه همسرم به بیرون رفتن دونفری ما حسادت میکنه و برمی کردیم بهانه میگیره.

خسته هستم خیلی.

سر کار که چهار تا ادم میبینم حرف میزنم شده تفریحم.

به ندرت هم برنامه جور بشه با دوستام میرم بیرون

خوب تا حالا با پسرم میرفتم. ولی دوتا مشکل هست. پسرم کم کم داره.بزرگ میسه ودیگه تمایل نداره با من جای ...

عزیزم.عمه ی منم همسن و سال شماست و دخترش هم ۱۷ سالشه

شوهرش دقیقا همینطوره.اصلا با هم بیرون جایی نمیرن چون شوهرش همش بی حال و خشکه

اما عمم برای خودش ماشین خرید،با همکاراش بیرون میرفتن، واسه خودش کلاسای مختلف میرفت ،یوگا میرفت همه کار می‌کرد.سعی کرد همسرش رو درست کنه اما نشد و با خودش گفت چرا باید پاسوزه همچین شوهری بشه؟

الان واسه خودش زندگی میکنه.راست میگید پسرتون شاید نتونه همش با شما وقت بگذرونه،

اما فردا پس فردا وضعیت بدتر میشه و تنها تر میشید

پس با دوستاتون هر چقدر زودتر ارتباط بگیرید و بیرون برید.با هم ورزش برید،پیاده روی چیزی.

عزیزم.عمه ی منم همسن و سال شماست و دخترش هم ۱۷ سالشه شوهرش دقیقا همینطوره.اصلا با هم بیرون جایی نمی ...

ممنون عزیزم.

منم بیشتر وقت تفریحم با دوستامه.ماشین وپول هم خدارو شکر مشکلی ندارم. چون کارمندم. ولی بودن با خانواده یک.چیز دیگه هست.

البته با دوست بیرون رفتن و...باز هم خوبه ولی جایگزین خانواده نمیشه. مخصوصا تو درازمدت

این پیام رو برای پست آخرت نوشته بودم

متاسفم به خاطر سختیهایی که کشیدی مطمئن باش ذخیره آخرتت هست به نظرم بیشتر از هر چیز خسته ای خالی کردی نیاز به استراحت داری.... حرفای فلسفی خیلیه این که اغلبمون درجات بالای سختی رو تو فرمای مختلف کشیدیم که خب خودت بهتر میدونی اما به نظرم با اینایی که تعریف کردی در رابطه با شوهرت طلاق و جدایی فکر درستی نیست بلکه اول از همه برو خودت روان شناس کمی خالی بشی از بار این همه ناراحتی ها و بتونی بپذیری مریضی همسرت رو بعد زوج درمان برو و همسرت رو ببر و از طریق مشاور خیلی قاطعانه بهش برسون اگر خودش و رفتاراش رو هیچ اصلاحی نکنه ممکنه از دستت بده مطمئنم همسرت حاضر نیست شما رو از دست بده 

بیشتر این تحقیراش هم به خاطر سرپوشوندن ضعف خودش و فشار معلولیتش هست به خودت نگیر