2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه هااطلاع نداریدکه کمخونی ممکنه پلاکتم روبیاره پایین یانه؟تازه مهرساجان پسرمن الان شش ماه توگردنش دوتاغده لنفاویه متورم داره کلی ازمایش وسونورفت ولی توازمایشات کمخونی دیده شد
مهرساجان من پسرم خیلی کمغذاس یعنی توروزممکنه فقط نون تخم مرغ یکم مرغ کره خامه عسل فقط باهمینازندس تموم دلخوشیم اینه که دکترگفته احتمالاازکم غذاییشه این کمخونی ازپریروزدیگه باهزاروعده وعیدداره یه لقمه میخوره هموگلوبینش 10شددکترگفت کم میاره اینجوری حالادارم مکملاشومیدم دل تودلم نیس 17مهربشه برم ازمایشوبدم
ولی پلاکت خیلی پایینتربایدباشه تاکبودی فک کنم راستس من هروقت دکتدمیبردم نگران کمخونیش بودم ولی دکترامیگفتن نه پرززبونش قرمزه زیرپلکش قرمزه نداره مشکلی نیس تااینکه به دکترگفتم شمابنویس این بچه هیچی نمیخوره به گوشت لب نمیزنه مگه میشه کمبودنگیره خلاصه نوشت وبراش کمخونی نشون دادمن اردیبهست بهش یکماه فروگلوبین دادم یعنی اصلاذخیره نشددوماه نشده فروگلوبینش از12رسیدبه 10