2777
2789
عنوان

تهوع خفیف بدون استفراغ

5839 بازدید | 22 پست

سلام دوستان،چند روزه یه تهوع خیلی خفیف بدون استفراغ دارم،باردار نیستم درد خاصی هم تو بدنم ندارم،دکتر عمومی رفتم بهم فاموتیدین داد ولی بی فایده بود،مدام نیست میاد و میره،خیلی میترسم

شاید در جهانی دیگر….

دختر منم تهوع خفیف داره همراه با دل درد اونم گاهی اوقات 

یعنی دلیلش چیه؟

ازتوشبی...                                   جامانده درمن...                                  که هرگز صبح نخواهد شد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید معده سردی کرده 

علایم دیگش چیه؟آخه من درد اینا هیچی ندارم،گاهی خفیف سردرد دارم فقط،چند روز بود در حد هفت هشت تا آلبالوی خشک فقط خوردم

شاید در جهانی دیگر….

دختر منم تهوع خفیف داره همراه با دل درد اونم گاهی اوقات  یعنی دلیلش چیه؟

ب نظرم تهوع با دل درد مشکل گوارشیه،ولی من دل درد ندارم اصلن فقط یه حالت تهوع خفیف 

شاید در جهانی دیگر….

[QUOTE=242243029]علایم دیگش چیه؟آخه من درد اینا هیچی ندارم،گاهی خفیف سردرد دارم فقط،چند روز بود در حد هفت هشت تا آلبا ...[/QUOT

گاهی میگه سرم درد میکنه 

اگرویروس باشه چی؟

ازتوشبی...                                   جامانده درمن...                                  که هرگز صبح نخواهد شد.
ب نظرم تهوع با دل درد مشکل گوارشیه،ولی من دل درد ندارم اصلن فقط یه حالت تهوع خفیف 

نبات داغ با نعنا بخور ...نعنا دم کن بخور ...زنجبیل هم خیلی خوبه

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
ویروس باشه اسهال و استفراغم داره فکرکنم

به قول مادر بزرگم سردی افتاده تو دل و روده ات

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
عزیزم نعنا دم کنم نبات بریزم داخلش بخورم؟

اره 

ویروس باشه اسهال و استفراغم داره فکرکنم

عزیزم من دخترم وبردم دکتر 

گفته یه نوع ویروسه که باعث تهوع واسهال میشه 

دارو داد وآمپول زدن بهش

عزیزم من دخترم وبردم دکتر  گفته یه نوع ویروسه که باعث تهوع واسهال میشه  دارو داد وآمپول ...

ممنون از راهنماییت اما من اسهال ندارم و استفراغم نمیکنم فقط ی تهوع خفیفی دارم که اذیتم میکنه،همش میترسم علامت بیماری بدی باشه

شاید در جهانی دیگر….

ممنون از راهنماییت اما من اسهال ندارم و استفراغم نمیکنم فقط ی تهوع خفیفی دارم که اذیتم میکنه،همش میت ...

عزیزم حالت تهوع خفیفتون از چی بود

چند روزه منم همینطور شدم 🥲🥲

برای مادر شدنم دعا کنید☺️1401/12/16