2821
2789
عنوان

مادرهمسرم

377 بازدید | 26 پست

خانما مادرشوهرم خیلی خانم خوب ومهربانی.. 

ولی خیلی دروغ میگه..فکر میکنه ماها متوجه نمیشیم..

مثلا میگه من دیروز بهت زنگ زدم جواب ندادی به شوهرم زده اون گفته دستم بنده..درحالی که من گوشیم روچک میکنم اصلا تماس نگرفته..

یامثلا قیمت یه چیز رابیشتر گفتن..مثلا طرف دیپلم باشه بهش بگن مهندس.‌..اغراق میکنه فکر میکنه بقیه متوجه نمیشن..

مثلا بهش میگم خاله جان گوشی من ولی زنگ نخورد میگه چرا من زنگ زدم...چه جوری متوجهش کنم که ما میفهمیم دروغ میگه...

یامثلا اون بار رفتیم برامون کباب کرده بود بعد هم عروسم اومد بهش گفت من اینقدر حالم بد بود بچه ها هیچی غذا نداشتن خودشون یه چیزی پیدا کردن خوردن.

خیلی مهربون وماهه ولی زیاد دروغ میگه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عادتشه ترک عادت هم موجب مرضه، پدرشوهر منم همینه😂😂😂بیخیال ادما دروغو رو همه میشناسن

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
بیخیال باش حساس نشو مدلشه نمیتونی تغییر بدی کسیو... 

خب آخه میترسم خدای نکرده ازسمت ماهم دروغی بگه...مثلا اون روز اینقدر دلم به حال هم عروسم سوخت آخه خونه هاشون نزدیکه بعد ماراهمون دوره بعدازیکی دوهفته رفته بودیم غذا پخته بودا ولی به اون میگفت من نپختم حالم بد بود اونم بنده خدا ناراحت شدکه نبود که کمک کنه

خوبه که ماهه و دوروغ میگه 

من چی بگم که خوب و ماه که نیس هیچ دروغاشم تابلو 

یعنی فک کن امروز میاد یه چیزی میگه دو روز بعد حرف خودشو جور دیگه میرنه چند وقت پیش اومد یه چیزی از دوستش تعریف کرد یه کار خیر ما خیلی تعریف کردیم ازش دو روز بعد دیدیمش به اسم خودش دقیقا همونارو تعریف میکرد 

یعنی در این حد دروغگو در عرض دوثانیه عوض میشه حرفاش چند بارم بهش فهموندم فایده نداره 

همون اش و همین کاسه 

فقط من دیگه اصلا حرفاشو باور نمیکنم 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز