2777
2789
عنوان

مادرهمسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 26 پست

مثلا میگه پدرشوهرم رفت کلی وسیله برامون خریده بعد درحالی که وقتی اومد دست خالی بود بعد میگفت جاگذاشتشون..

یا مثلا طرف یه کارمند سادست میگه فلان پسرم رئیس کل مجموعه است ..میدونی مشکل این که وقتی بعضی فامیلامون باهاش رفت وآمد میکنن میان ازمن میپرسن فلان موضوع که مادرشوهرم میگه راسته؟؟اون راسته؟؟

دیگه من موندم چی بگم آخه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۵۵سالش

مسن هم که نیست بگیم حواسش پرته.. خب اگه گاهی رو اعصابت میره مثلا همین قضیه تلفن رو .. مثل خودش رفتار کن شاید بفهمه.. مثلا بگو بعدش بلافاصله من تماس گرفتم جواب ندادید... البته پیشنهاد میکنم بی خیالش بشی تا جایی که دروغهاش آسیبی بهت نزده

اخلاقشونه و متاسفانه قابل تغییر نیست! مادرشوهر منم همینه کلا حرفایی میزنه که ادم میخواد شاخ دربیاره. مثلا میگه فلانی اینجا بود همچین حرفی زد درحالیکه منم دقیقا همون موقع همونجا بودم ولی طرف اون حرفو نزده😐😐 کلا زیاده دروغاش منم به روش نمیارم 

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
کاریت نباشه فقط مواظب باش، حرفاش رو باور نکن

میترسم باعث اختلاف بشه مثلا اینکه دیروز من زنگ زدم  وجواب نداده میگه شوهرت گفته حتما دستتش بند بوده جواب ندادی

اتفاقا اصلا دروغگویی صفت خوبی نیست و کاملا با آدم خوب منافات داره و چه بسا باعث درگیری و دعوا و مرافعه بشه و همین دروغهای کوچک و بی اهمیت کلی سوتفاهم به وجود میاره ...این مدل آدما خودشیرینن و میخوان با همه جدا جدا کاملا اوکی باشن و همه راضی باشن از دستشون ...به هر حال مورد پسند من هم نیست ...

این جهان به شدت عادلانه است هر انسان سهم خوشی و رنج خود را برابر دریافت خواهد کرد، هر کدام از این دو فزونی یافت از جانب پروردگار نیست؛ بلکه توسط انسان هایی احاطه شده اید که آن را مضاعف می‌کنند.
اخلاقشونه و متاسفانه قابل تغییر نیست! مادرشوهر منم همینه کلا حرفایی میزنه که ادم میخواد شاخ دربیاره. ...

آره منم جلوی خودم دروغ میگه..من خیلی ازدروغ بعدم میاد کلی حرص میخورم

میترسم باعث اختلاف بشه مثلا اینکه دیروز من زنگ زدم  وجواب نداده میگه شوهرت گفته حتما دستتش بند ...

ببین اینجور مواقع اون که زیر بار دروغش نمیره☹️بهتره که شوهرت یا هرکس دیگه که راجع به تو بهش دروغ گفته رو آگاه کنی.

بهشت اجباری
مسن هم که نیست بگیم حواسش پرته.. خب اگه گاهی رو اعصابت میره مثلا همین قضیه تلفن رو .. مثل خودش رفتار ...

حس میکنم شوهرم هم خیلی ناراحته ازاین رفتارشون. چون چندباری دیدم جلوی من میخواد آبروداری کنه به شوخی وخنده میزنتش..دلم براش میسوزه..حتی یار یادمه  رفت پیش داداشش دردودل کرد

آره منم جلوی خودم دروغ میگه..من خیلی ازدروغ بعدم میاد کلی حرص میخورم

این کارش باعث شده هر حرفی میزنه من نمیتونم باور کنم از بس دروغاش واسم ثابت شده

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..