2777
2789
عنوان

شما باشین می‌بخشین همسرتو

358 بازدید | 28 پست

قبل زایمان بهم قول داد واس بیمارستان خصوصی ونزدیک زایمان زیرش زد منم با حال بدی زایمان کردم تا دوماه مریض بود وگذشت تو این ۴سال خیلی جنگ ودعوا داشتیم و همیشه سرکوفت زدم واون گفت پشیمونم واس جبران خونشو به نامم زد و گفت زایمان بعدی هربیمارستان گرون تر می‌برمت حتی ۱۲ساعت راه اومد که منو برد دکتر که آسیب زایمان وترمیم کنم حاظرشد ۲۰میلیون بده ولی دکتر گفت واقعا نیاز نداری از نظر من دکتر نمی‌گم مشکلی نداری ولی اونقدر نیست که عمل کنم فقط حساس شدی  و بذار وقتی سنت بیشترش عمل کن و شوهرمم میگه من نمی‌فهمیدم خامی کردم نمی‌دونستم زایمان چیز مهمیه فکرمیکردم نیاز به بیمارستان خصوصی ندارن حالا اگه شما بودین می‌بخشیدین و رها میکردین؟

میشه باورکن خیلی زود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله وسخت نمی گیرم .من سه تا سزارین توبیمارستان دولتی و تامین اجتماعی داشتم راضی ام.چرا پولمو توحلقوم اینا بریزم خصوصیارو میگم توهم زیاد داری سخت میگیری ولج میکشی ول کن 

ببین شوهرت خیلی خوبه درسته اشتباه کرد 

ولی مردی که خونش رو به نامت زده و پول میده که جبران کنه بدون که باید قدرش رو بدونی 

تو هنوز پس مردای خانواده ما رو ندیدی وگرنه سر تا پاش رو بوس میدی

ببینید حالا صرفا زایمان که نباید تو بیمارستان خصوصی باشه 

ممکن بود هر اتفاق دیگه ای تو هر بیمارستانی بیوفته 

بنظرم خیلی کش دارش کردی 

اگه برات این همه مهم بود قبلش باید سفت و سخت میگرفتی پولشو تهیه میکردی می ریختی تو حسابت