2821
2789
عنوان

میشه کمکم کنید🥺

136 بازدید | 13 پست

ی نفری ک دنیام خیلییی بهش وابست داداشم ولی ن داداش واقعی دوست و رفیقم 

تو شرایط سخت ، روزای خوب بد کنار هم بودیم هوام و داشن هوا شو داشتم 

رابطه رل و دوستی این داستانا ن اصلا 

ولی رابطه امون خیلی قشنگ بود سالها راهم ی دعوا کوچیک نداشتیم ی بحث کوچولو اصلا 

ولی الان کارش زیاد شده جوری ک ۱۲ ساعت سر کار بقیه تایمم باید بره تمرین و ... تایم هایم ک اون شاید کلا ۱ ساعت در طول روز خللی داره اونم من نیستم کلاس دارم

ب حرف زدن ها دیدن هم دیگ تلفن های ۲ ساعتی 🙂

خیلی تنگ میش عادت کردم نمیتونم بدون اون ....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مراقب باش خیلی وابسته ش نشی

میگی‌داداشیته

فردا ازدواج‌کنه میخوای چیکار کنی؟؟مطمئن باش هیچچچچج زنی دوست نداره شوهرش با یه دختر نامحرم حرف بزنه

کاش میشد مرد،بی آنکه مادرم‌بفهمد…

نمیدونم امدم اینجا حرف بزنن خالی بشم این بغض دیوونه ام داره میکنه ...

اگه میشه باهم حرف بزنین و اگه هر دو راضی هستین یه جوری یه وقت حتی شده ربع ساعت خالی کنین یا تو روز مشخص کنین باهم حرف بزنین

یعنی از ۷ روز هفته هرروزش باشگاه میره؟و هرروز وقت جفتتون پره؟

magic comes in pices🧚🏻‍♀️معجزه ذره ذره اتفاق می افتد💫
مراقب باش خیلی وابسته ش نشی میگی‌داداشیته فردا ازدواج‌کنه میخوای چیکار کنی؟؟مطمئن باش هیچچچچج زنی ...

زن نامحرم چی من تنها مرد نامحرمی ک جلوش راحتم و آزادم اون چون ت این همه سال فقط داداشم بوده 

خودم واسش دختر پیدا میکردم میگفتم این خوب 🤣

اون واسه من پسر 🤣

البته حرف شما حق خودمم گفتم بهش بارها ولی هر سری با خنده میگ کو زن کی ب من زن میده یا با شوخی و خنده بحث و عوض میکن 

اگه میشه باهم حرف بزنین و اگه هر دو راضی هستین یه جوری یه وقت حتی شده ربع ساعت خالی کنین یا تو روز م ...

ن باشگاه نمیره گیتار و سنتور و... کار میکن 

اون خودش میگ شبا کم تر میخوابم ولی نمیخوام اذیت بشه 

مثلا جمعه ها خوب وقتمون خالی ولی نمیخوام اذیتت بش خانواده اش رفیقاش باید وقتشو برای اونام بزاره 

ن باشگاه نمیره گیتار و سنتور و... کار میکن  اون خودش میگ شبا کم تر میخوابم ولی نمیخوام اذیت بش ...

خب پس یکم تحمل کنی وابستگیت کمتر میشه به قول یکی از کاربرا هم تا ابد که مجرد نمی مونید 

magic comes in pices🧚🏻‍♀️معجزه ذره ذره اتفاق می افتد💫
زن نامحرم چی من تنها مرد نامحرمی ک جلوش راحتم و آزادم اون چون ت این همه سال فقط داداشم بوده  خ ...

میدونم عزیزم❤️😘خداروشکر ‌کار حرفم برداشت بدی نکردی چون‌نگران‌بودم فکر کنی‌من‌منظور‌دیکه ای داشته باشم❤️

الان انقد اشفتگیتو‌دیدم‌دلم‌گرفت ‌

میترسم تو‌آیندع ضربه ی بدتری بخوری❤️

کاش میشد مرد،بی آنکه مادرم‌بفهمد…

میدونم عزیزم❤️😘خداروشکر ‌کار حرفم برداشت بدی نکردی چون‌نگران‌بودم فکر کنی‌من‌منظور‌دیکه ای داشته با ...

دردت به جونم سعی میکنم وابستگیم و کم درسته خیلیی سخته چون سالهاست با همیم 

مرسی کمکت عزیزم دلم