2777
2789
عنوان

رقابت لاغری💪🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 62256 بازدید | 10788 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه ها یه شلوار داشتم از رون به سختی میرفت بالا دکمه اشم بسته نمیشد اماامروز رفت بالا دکمه اشم یکم ش ...

عزیزم ماشالله 😍😍😍👏👏👏تو میتونییی😍😍😍😍منم زمانی که رژیم شروع کردم رفتم ی مانتو خریدم ی سایز کوچیکتر حالا دوس دارم تا اخر ماه اندازم بشه😍😍😍هر روز نگاش میکنم😅😅پهلوم اب بشه خیلی خوب میشه🥴

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
قد وزن دقیقتونو بگین دوشنبه هر هفته وزن کشی میکنیم

یه هفته کم نی ؟

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
وزن اولم۹۰کیلو وزن الانم۷۱.۶۵۰ هدف اول۶۹ هدف دوم۶۵ وزن هدف نهایی ۶۰ کیلو به امید خدا دوستم برای ...

منم بازی😁

فقط وزن الانمو نمیدونم دقیق شاید ۷۵ 

میخوام ب ۵۷ برسم

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول ۷۹😬هدف اول ۷۵🔐هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

نگین براتو گه وزنت پایین شاید کم باشه اما ما ها که چاقیم همونم زیاده 😊😀😉

🫂✋🤍

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
نگین براتو گه وزنت پایین شاید کم باشه اما ما ها که چاقیم همونم زیاده 😊😀😉

اره بخدا 

تا دوشنبه بشه نیم کیلو فقط بخاطر انتظاری که کشیدیم دوشنبه برسه کم میشه🤣🤣🤣🤣🤣

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
منم بازی😁 فقط وزن الانمو نمیدونم دقیق شاید ۷۵  میخوام ب ۵۷ برسم

سلام عزیزم خوشامدی🌹صفحه ۴۲ رو بخون 🙏🏻