2789
عنوان

رقابت لاغری💪🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 62222 بازدید | 10788 پست
منم خیلی اضاف وزن دارم دوست دارم لاغر بشم ولی اراده ام ضعیفه

تاپیک رو بخون گلم برنامه هارو نصب کن

قد ووزنتو اعلام کن بعد بیا با مطمئن باش لاغر میشی اینجا همه پر از انرژی هستن 

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداروشکر یکی مثل من پیدا شد😍😍

خدا نکشتت😂😂😂😂

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
تاپیک رو بخون گلم برنامه هارو نصب کن قد ووزنتو اعلام کن بعد بیا با مطمئن باش لاغر میشی اینجا همه پر ...

باشه گلم خداکنه بتونم ادامه بدم...البته الان وزن دقیق نمیدونم‌ترازو وزن کشی نداریم باید جایی وزن کنم‌بعد اعلام‌کنم

عضوگروه آبی💙💙وزن اولیه ۹۲🦋 وزن این هفته ۷۴🦋  وزن هدف ۶۸🦋
😀😀😀😀

من برم یه یه ساعت دیگه میام

سپیده

فاطمه 

بیایید دوستای جدید مون رو راهنمایی کنید

منم یه ساعت دیگه میام اون ماسک رو براتون بنویسم حال کنید

خدا نکشتت😂😂😂😂

والله همتون مانکنین پیش من ارزو دیوونه شدم بخدا اصلا همچین چیزی نیست تو بازار گشتم گام شمار قدم سنج نیستاتتتتتتت اون هم این رنگی همه ابی و سبزن😭😫😫😫😫😫😭😭😭😭😭😭

وزن فعلی ۸۸.۵۰۰
باشه گلم خداکنه بتونم ادامه بدم...البته الان وزن دقیق نمیدونم‌ترازو وزن کشی نداریم باید جایی وزن کنم ...

میتونی 💪💪💪💪نشد نداریم تو میتونی💪💪💪

اگه میشه خودت رو وزن کن چون برای کالری مصرفی روزانه نیاز هست قد و وزنت رو بدونی گلم

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
ی سوال الان مشکلی نیست من برقصم؟؟

فکر نمیکنم ولی نرقص شاید میخوای پریود شی

والله همتون مانکنین پیش من ارزو دیوونه شدم بخدا اصلا همچین چیزی نیست تو بازار گشتم گام شمار قدم سنج ...

تو گوگل پلی هست عزیزم من از گوگل پلی دانلود کردم

نمانده در دلم دگر توان دوری                                           ❤️🥺محمدم🥺❤️
فکر نمیکنم ولی نرقص شاید میخوای پریود شی

حالا اینقدر من منتظر روز دوشنبه بودم باید پریودی بیاد همه چی خراب کنه😅☹️