2789
عنوان

رقابت لاغری💪🏻💪🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 62222 بازدید | 10788 پست
من دلم میخواد ی سایز کم کنم  امروز هم پدرم گفت رژیم نگیر تو بدنت به مواد غذایی نیاز داره اینجو ...

بدن به همه چیز احتیاج داره فقط باید بیشتر از کالری مجازند مصرف نکنی یه روز یه پیاله تخمه بخور تو کالری شمار بشقاب بزنی نشون میده که چربی زیاد مصرف کردی

ولی بیشتر پروتین مصرف کن و آب فراوان 

سعی کنید یه روز در میان قرص مولتی ویتامین مصرف کنی

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰

قدم شمار معرفی کنید😆

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید همین سوالی میکنم واقعا نگران شدم و میترسم🥺 من سی ام پریود شدم  دیروز ترشحات قهوه ای کم ...

فکر نمیکنم 

یه دکتر برو که خیالت راحت بشه ولی فکر نمیکنم چیزی باشه 

وزن اولیه ۹۰ 😎وزن شروع تو تاپیک ۷۳💚 هدف اول۶۹💚هدف دوم۶۵💚هدف نهایی۶۰💜💚وزن فعلی👈🏻۶۵👉🏻خدایا شکرت که هدف دوم رو هم دیدم❤ خدایا  تو بهترینی🥰
وضعیت خونمون بخاطر مادر خوب نیست اخرماه هم باید مادرم عمل بشه  از خواهرم پرسیدم میگه اگه ماه ب ...

بها پیام میدم چی کار کنی

🥺🥺خداکنه کیست و... نباشه بخدا توانشو ندارم بقران توان مریضی ندارم🥺

من مامانم داشت دکتر بهش یه راه با پیاز داده بود خوب شد مامانم کلا با شیمیایی مخالفه فقط گیاهی ولی ماهم هم واقعا دیگه ایمان آوردیم بزار دقیق ازش بپرسم بهت بگم

[QUOTE=243321143]اره دیگه از امروز نمیرقصم فقط راه میرم 🥺[/QUOTE ای جان من خودم به شخصه زود خسته م ...

سپیده جون کالری امشب رو می نویسی گلم؟

من خودم ۷۵۶سوزوندم

منم میخوام ۶ کیلو کم کنم    

خوش اومدی عزیزم

خوش اومدی عزیزم

مرسی

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 
حالا کدومشو نصب کنم🤥

جفتشو نصب کن باهاش کار کنی یاد میکیریی خیلی آسونه

سلام خانم های با اراده از اول تا اخر تاپیک رو خوندم خیلی خیلی خوبه دم همتون گرم استارتر مطالبی که ...

سدان عزیزم 

نظر لطفته گلم به خاطر دوستای گلم با انرژی هستن دور هم هستیم و به هم انگیزه دادیم

کجا بنویسم نوشتم که😕

خندم گرفت به استیکرت 

فاطمه کجاس چه قدر سوزوندی

نفر اول رو اعلام کنم؟