2777
2789
عنوان

بی بی چک هاله دار

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 25 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ان شاءالله دلت روشن بشه عزيزمواسم دعاكن لطفا

عزیزم منم این ماه مثل شما بودم، ولی من پریود شدم. ۳تا بی بی چک مثبت بعد موعد پریود، پریود شدم. ولی شما به نظرم برو سونو. خواهر زاده دوستم، بی بی چک و آزمایش منفی بود و جالب بود پریود هم میشد ولی مثل شما حالتاش رو داشت، به اصرار دوستم رفت دکتر و سونو ،صدای قلب پسرش رو شنید. الان پسرش۳ سالش میشه. ایشالا برای شما هم همینطور هست  و بارداری

دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹
عزیزم منم این ماه مثل شما بودم، ولی من پریود شدم. ۳تا بی بی چک مثبت بعد موعد پریود، پریود شدم. ولی ش ...

اخه من ۷سال منتظر بودم هیچوقت نشده ممتد بی بی هام مثبت بشه اونم چندتا مارک..ولی همون اول خرداد ک بی بی چکم واضح مثبت شد اصلا مطمئن بودم آزمایشی مثبته ولی در کمال ناباوری منفی شد.دیگه خیلی ناراحت شدم.هرچی منتظر بودم پریودم نشدم بعد۲هفته بازم تست بی بی چک زدم بازم هاله انداخت و... خلاصه هرچی بی بی میزنم هاله واضح مثبته ولی موندم چرا اون موقع آزمایش منفی بود و اینکه چرا اصلا پررنگ نمیشن.من رو بارداری پسرمم بی بی چک پررنگ ندیدم اصلا ...

عزیزم منم این ماه مثل شما بودم، ولی من پریود شدم. ۳تا بی بی چک مثبت بعد موعد پریود، پریود شدم. ولی ش ...

ب این نوع بارداریا میگن شیمیایی.. ان شاالله دفعه بعد دیگه پریود نشی.خودتو همسرتون رو تقویت کن

اخه من ۷سال منتظر بودم هیچوقت نشده ممتد بی بی هام مثبت بشه اونم چندتا مارک..ولی همون اول خرداد ک بی ...

آزمایش دادم منفی بود. با خودم گفتم شاید بخاطر داروهام بوده باشه.

ولی شما حتما برو یه سونو بده. طبق تعریفاتت شاید مثل خواهرزاده دوستم شدید

دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹