سلام خانومای گل. کلا ۲ماهه هرچی بی بی چک میزنم همش زود هاله داره ولی اصلا پررنگ نمیشن.اول خرداد بی بی چکم واضح مثبت شد رفتم آزمایش منفی بود و خیلی بد خورد تو ذوقم دیگه نرفتم.بعد اون هرچی بی بی چک میزنم هنوز مثبت میشن و واضح هاله داره.مدیکور واضحتره حتی روژان هم زدم مثبت شد واضح.دیشب بعد ۲هفته از آخرین بی بی چک باز یه مارک ویتاساین زدم اونم ۴دقیقه شند مثبت شد ولی خب هاله اما بعد ۱۰دقیقه راحت میدیدم .الان عکس همون چند دقیقه اول رو میدارم بعدش انداختنش
عزیزم منم این ماه مثل شما بودم، ولی من پریود شدم. ۳تا بی بی چک مثبت بعد موعد پریود، پریود شدم. ولی شما به نظرم برو سونو. خواهر زاده دوستم، بی بی چک و آزمایش منفی بود و جالب بود پریود هم میشد ولی مثل شما حالتاش رو داشت، به اصرار دوستم رفت دکتر و سونو ،صدای قلب پسرش رو شنید. الان پسرش۳ سالش میشه. ایشالا برای شما هم همینطور هست و بارداری
عزیزم منم این ماه مثل شما بودم، ولی من پریود شدم. ۳تا بی بی چک مثبت بعد موعد پریود، پریود شدم. ولی ش ...
اخه من ۷سال منتظر بودم هیچوقت نشده ممتد بی بی هام مثبت بشه اونم چندتا مارک..ولی همون اول خرداد ک بی بی چکم واضح مثبت شد اصلا مطمئن بودم آزمایشی مثبته ولی در کمال ناباوری منفی شد.دیگه خیلی ناراحت شدم.هرچی منتظر بودم پریودم نشدم بعد۲هفته بازم تست بی بی چک زدم بازم هاله انداخت و... خلاصه هرچی بی بی میزنم هاله واضح مثبته ولی موندم چرا اون موقع آزمایش منفی بود و اینکه چرا اصلا پررنگ نمیشن.من رو بارداری پسرمم بی بی چک پررنگ ندیدم اصلا ...