2777
2789
عنوان

شوهرم گل میکشه

7058 بازدید | 35 پست

سلام بچه ها 

من شوهرم اعتیاد به تریاک داشت رفتم قهر کردم و کلی آبروریزی شد همینطور همه فهمیدن این هر سال بمن خیانت میکنه بعد از ترس رفتن من ،ده روز موند تو خونه ترک کرد 

حالا باز میبینم پررو شده رفته سراغ رفیقا ،البته دیوار حاشا بلنده من یجوری از تو گوشیش دیدم عکسا و پیاماشونو وگرنه خودش قبول نمیکنه 

حالا هم تو گوشیش دیدم دوستش عکس یه پاکت سیگار فرستاده که توش یه چیزایی شبیه سیگاره ولی دو سرشون گره خورده ست اینم برا رفیقه از محل کارش عکس فرستاده

از تو گوگل دیدم نوشته گل هست ،حالا چه خاکی بسرم بریزم 

من از لباس و آرایشگاه خودم میزنم تا شوهرم پس اندازی داشته باشه اما اون اینجوری پولها رو دود میکنه میره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ذات ادمارو نمیشه تغییر داد، من جای شما باشم اجازه میدم همون تریاک روبکشه، الان میتونم بهتون قول بدم هم داره تریاک میکشه و هم گل، شما میخواستید ابروهاش رو درست کنید زدید چشمش رو کور کردید، باور کنید تریاک کشیدن خیلی بهتر از گله. چند سالشه؟ 

کاربر اقا: پیشرفت یک جامعه را میتوان به وسیله موقعیت اجتماعی جنس مونث اندازه گیری کرد.

حیف عمر و جوونی بعضیا خانوما که کنار اینجور مردا هدر میره

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
ذات ادمارو نمیشه تغییر داد، من جای شما باشم اجازه میدم همون تریاک روبکشه، الان میتونم بهتون قول بدم ...

۲۶ سالشه ..بخدا من ک دیگ نمیکشم دوتا بچه دارم استقلال ندارم نمیدونم چی درسته چی غلط 

حیف عمر و جوونی بعضیا خانوما که کنار اینجور مردا هدر میره

بخدا بهترین هوش رو داشتم دانشگاه قبول شدم نزاشت برم از بس همه میگفتن تو دکتری چیزی میشی حسودیش شد ،حالا هم هی  تهدید میکنه که لج کنی باهام سرت رو میبرم میزارم رو سینت

متاسفانه هیچ کاریش نمی تونی بکنی. کسی که سراغ این کارا میره تا وقتی سرش به سنگ نخوره، ترک نمیکنه. احتمالا ازشم بپرسی یا میگه واسه دوستامه یا میگه گل اعتیاداور نیست. به نظرم با خودش صحبت کن و بگو اگه زندگیتونو دوست داره، از این رفقاش دل بکنه. به فکر خودتم باش، زودتر زندگیتو نجات بده

اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمی‌ام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم ساده‌لوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
۲۶ سالشه ..بخدا من ک دیگ نمیکشم دوتا بچه دارم استقلال ندارم نمیدونم چی درسته چی غلط 

قبلا تو خانواده خودت کسی اعتیاد داشته تجربه داشتی؟ قبل ازدواج رو میگم. 

کاربر اقا: پیشرفت یک جامعه را میتوان به وسیله موقعیت اجتماعی جنس مونث اندازه گیری کرد.