2777
2789
عنوان

یه بوی خوب خاص که هنوز به خاطر دارین🙃 ..

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 107 پست

وقتی بچه بودیم رفته بودیم روستا خونه مامان بزرگم خونه شون کاهگلی بود عصرشدکل حیاط ودیواراآبپاشی کردن اینقدربوی خوب بوی کاهگل خوب بودکه هیچوقت یادم نمیره بعداتاقی که میخوابیدیم چندتاسوراخ داشت که هوا ازبیرون رد وبدل بشه بیرون پشت همون اتاق هم جوی آبی رد میشدهمین باعث میشداتاق بدون پنکه خنک بشه اونم توخوزستان به این گرمی یعنی تازنده هستم اون لحظات یادم نمیره همیشه میگم کاش یه خونه اونطوری داشتم الان دیگه اونجاخراب کردن جدیدساختن اون چشمه وجوی آب سالهاست خشک شده هییییی بازیادش افتادم   

اسم عطره...مارلی پیگاسوس

حالا چرا گفتی عوضی پس؟!🤐

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی بچه بودیم رفته بودیم روستا خونه مامان بزرگم خونه شون کاهگلی بود عصرشدکل حیاط ودیواراآبپاشی کردن ...

میدونم چی میگی خونه مامان بزرگم کاهلیه 

با باغ 

بعدازظهرا اگه آبپاشی کنی 

کلا یه محیطی میشه 

که فق دوس داری قدم بزنی 

توش و بوی فضا رو استشمام کنی 😍🥺✌️

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
😂😂😂😂هیشکی نفهمید؟  

ن اینجا فق من و تو میکرو داشتیم گمونم 

و به بوی اون کاکائو معتاد شدیم😂💔

شاید دوستت داره  نمیدونم چرا ولی حس کردم داره تاپیکاتو خوندم . در جواب اون ویست طولانیت چی گف ...

هیجی و بعد از چند تا پیام ک براش فرستادم نخونده بلاک کرد....

سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
کربلا نرفتم ولی خیلی دلم میخاد بشه برم 🥺🙂 طلاس اون قطعه خاکی 🤍

ان شاءالله قسمتت بشه برای میگن هر کسی با اخلاس باشه بوی سیب رو از حرم امام حسین میشنوه ما که لیاقت نداشتیم ان شاءالله شما داشته باشی اون بو رو استشمام کنی ولی بوی حرم خیلی بی نظیره 

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
ان شاءالله قسمتت بشه برای میگن هر کسی با اخلاس باشه بوی سیب رو از حرم امام حسین میشنوه ما که لیاقت ن ...

ایشالله قسمت همه مون🥰👍

واقعااااا خیلی خوبه بوش🤤🤪

وقتی کتاب رو خریده بودیم 

همه هی تند تند دست شون رو میکشیدن 

رو کتاب بو میکردن 

لعنتی کاش بوش رو دست میموند تموم‌نمیشد😂💔