2777
2789
عنوان

یه بوی خوب خاص که هنوز به خاطر دارین🙃 ..

| مشاهده متن کامل بحث + 1237 بازدید | 107 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا مدتها با تصور بوی تنش میخوابیدم هنوز هم صبحا آروم تر از رو تخت بلند میشم فکر میکنم کنارم خوابی ...

دیگ نمیشه بهم برگردین؟🥺

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
بوی اون وقتی الکی سرمو گذاشتم جلوی گوشش که مثلا یه چیزی بگم ولی بهونه بود .......  

🥺🤍

الان باهاش نیسی؟

تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
بوی تن همسر سابقم وقتی دوساعت از حمامش میگذشت و دیگ بوی،صابون نبود بوی تن خودش بود... مست میشدم با ب ...

چرا ازش جدا شدی دوسش داری ک  

شکوه سکوت را، به ارزانیِ کلام مفروش‌...شیخ بهایی
منو دوست نداره عزیزم

آهان😔

دوستم نداره عزیزم...در حال طلاقیم

شاید دوستت داره 

نمیدونم چرا ولی حس کردم داره

تاپیکاتو خوندم . در جواب اون ویست طولانیت چی گفت

کاربر خانم تو دل بستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد ؛ رها کن ای دل غافل ، خدای بت پرستت را ...حذف تاپیک |

کسی بوی پیتزای داغ تازه از تنور در اومده رو نگف؟!

خودم بگم😂💔

بو عطر ساواج(:

{یک عدد ارمی هستم: ارتش بی تی اس انجا و اینجا و همجا}  بیایید به عقاید هم احترام بزاریم و بخاطر داشتن عقاید متفاوت با هم بحث نکنیم؛هم بخاطر سلامت ذهن خودمون هم احترام به عقاید♡
اوهوم کتاب میکرو من خسته میش م از درس دستمو میکشیدم روش 😂بو میکشیدم 

خوبه تو میدونی من چی میگم 🤣🤣😁✌️