تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
دختر شمالی🌿🌾 دل اگر تیره نباشد همه دنیاست بهشت... من اگه شاعر میشدم مخاطب همه شعرام قرمه سبزی و ته دیگ سیب زمینی بود... خدایا یدونه از اون معجزه قشنگات لطفا...!
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
بوی نی نی 👶🏻🤍 بو ادکلنای مورد علاقم 🥑🌱 بوی نم بارون بوی هیزم ک میسوزه عطرش ب لباسی که بهم د ...
خیلی خوبه یکی عطر مورد علاقشو
به لباسش بزنه و بهت هدیه بده بنظرم🥺😍😁
تویی ک امضامو می خونی تو زیباترین آدمی هسی ک می شناسم😍 ✨پراز انگیزه قوی باهوش و هرروز برای زندگیت تلاش میکنی 🌱تو لایق بهترینایی بالا بالاها می بینمت ب زودی🤍😎✌🏻
من رفتم عطر عشق سابقمو خریدم شبا کنارم میزارم عطرو یکمشو ریختم تو ی شیشه کوچیک بدون عطرش نمی ...
چ دردناک🥺🤧💔
بوی عطر عشق سابقم تا چندسال بعدازرفتنشم گاهی ناخودآگاه بوش میومد تو بینیم الان خیلی وقته اون بو رو ا ...
خدا بیامرزتشون روحشون شاد🖤
بوی تن همسر سابقم وقتی دوساعت از حمامش میگذشت و دیگ بوی،صابون نبود بوی تن خودش بود... مست میشدم با ب ...
🥺😔