sunnyforever مدیر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 عنوان کی میتونم بی بی چک بزنم | مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 125 پست سلام بچه ها من روز چهارده سیکلم آمپول آزاد سازی زدم ، که همون HCG هست ، سیکلم بیست و شش روزست ، موعدم فرداست ، اما فردا تازه دوازده روز از آمپول میگذره ، ممکنه بازم مثبت کاذب نشون بده ؟ صبر کنم تا ۱۴ روز بعد از آمپول ؟ آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞 1401/04/03 | 10:40 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 بی بی چک روز ۲۶ پریودی مثبته؟ بله عزیزم 😍 مبارک باشه ، انشالله به خوشی بغلش بگیری مامان خانومی آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
مهتاب69ارینا عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 1769 بله عزیزم 😍 مبارک باشه ، انشالله به خوشی بغلش بگیری مامان خانومی عزیزم آمپول ک زدی اقدامات چجوری بود
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 ما فامیلیم باهمسرم قبل اقدام سه ماه هم خودم هم همسرم اسید فولیک میخوردیم ایندفعه اصلا قرارنبود اخه ماهم چندین ماهه اسید فولیک و ویتامین دی و .... میخوریم ، برامنم دعا کن ماه بعد به لطف خدا باردار بشم آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
مهتاب69ارینا عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 1769 باورم نمیشه.برات دعا میکنم برامنم دعا کن هیچ علایمی ندارم بجز گرسنگی ودرد جای آمپولhcg اقداماتو میگی چجوری بودن وقتی آمپول زدی؟
پپپپپپپپ عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 10095 باورم نمیشه.برات دعا میکنم برامنم دعا کن هیچ علایمی ندارم بجز گرسنگی ودرد جای آمپولhcg منم همش دلم ضعف میره، همش گشنمه😭 خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 باورم نمیشه.برات دعا میکنم برامنم دعا کن هیچ علایمی ندارم بجز گرسنگی ودرد جای آمپولhcg انشالله دوران بارداری عالی داشته باشی و بچتو به دل خوش بغل بگیری عزیزم 😍 آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
پپپپپپپپ عضویت: 1399/04/27 تعداد پست: 10095 ماهم چندین ماهه اسید فولیک و ویتامین دی و .... میخوریم ، برامنم دعا کن ماه بعد به لطف خدا باردار بشم ... انشالله عزیزم خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 عزیزم آمپول ک زدی اقدامات چجوری بود دکتر بر اساس سونو و فولیکولهام گفت از روز دوازده شروع کن یک شب در میان تا ده شب آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
مهتاب69ارینا عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 1769 روز ۱۲ آمپول روز ۱۳ و۱۴ نزدیکی همونجور بعد نزدیکی میخوابیدم خودم نمیشستم .که نیاد بیرون. ممنوون عزیزم.منم دارم لتروزول میخورم بعدش آمپول بزنم منم بار اول هست قرص و آمپول میخام استفاده کنم
مهتاب69ارینا عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 1769 دکتر بر اساس سونو و فولیکولهام گفت از روز دوازده شروع کن یک شب در میان تا ده شب امپولو هم دوازدهم زدی؟
مهتاب69ارینا عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 1769 ایشالله که باردار بشی همین ماه. ممنون ۷ماهه اقدامم اما نمیشه.این ماه با دارو ببینیم چی میشه.توکل ب خدا
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 امپولو هم دوازدهم زدی؟ نه چهاردهم گفت بزن آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
sunnyforever مدیر استارتر عضویت: 1400/01/26 تعداد پست: 22907 ممنون ۷ماهه اقدامم اما نمیشه.این ماه با دارو ببینیم چی میشه.توکل ب خدا تنبلی داری ؟ اسپرم همسرت چطوره ؟ آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
مهتاب69ارینا عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 1769 تنبلی داری ؟ اسپرم همسرت چطوره ؟ ی کم تنبلی دارم.شوهرم هنوز نرفته آزمایش بده..این ماه اگه با دارو نشد قراره بره آزمایش اسپرم بده