2777
2789
عنوان

کی میتونم بی بی چک بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1592 بازدید | 125 پست
سانی وسطی که میگی خوبه آزیترومایسین هست که من هم اسفند خوردم یه دوره که دکتر بهم داد و هم اردیبهشت ک ...

ببین من اون دوره که دکتر میرفتم هر دفعه آنتی بیوتیک های مختلف بهم میداد ، می‌گفت چون نوع عفونتت باکتریایی هست ، من هرسری یه نوع آنتی بیوتیک میدم ببینیم عفونتت با کدوم بهتر میشه ، برامن در نهایت آمپول ها جواب دادن که البته باز از شوهرم گرفتم  ، بعد من دکترم یه مدت نبود ، رفتم یه دکتر دیگه برا خودم و شوهرم ازیترو مایسین داد و یه قرص دیگه که یادم نیست چی بود ، چون خیلی آنتی بیوتیک استفاده کردم ، ولی اونو خوردم ، بعد دوستم یه دکتر خیلی خوب بهم معرفی کرد گفت دکتر خودشه ، منم رفتم پیشش معاینه ام کرد گفت عفونت نداری دیگه ولی وقتی فهمید یکسال عفونت درمان کردم و آنتی بیوتیک گرفتم، بهم یک بسته پروبیوتیک داد سی روز خوردم 

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

خدارو شکر مورد خاصی نداری ، فقط عفونت باکتریایی شدید و کمی هم قارچی داری ، که قارچی خیلی راحت با یک‌دوره درمان خوب میشه ، و برای باکتریایی هم انشالله همین دوره دارو رو استفاده کنی خوب بشی ، فقط حواست باشه چون برات پماد واژینال نوشته ، باید وقتی میخوای بری پیش دکتر حداقل چهار روز از پماد گذشته باشه که توی ترشحاتت پماد نباشه باعث بشه دکتر تشخیص اشتباه بده @sorenah2000  

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدارو شکر مورد خاصی نداری ، فقط عفونت باکتریایی شدید و کمی هم قارچی داری ، که قارچی خیلی راحت با یک‌ ...

ممنون عزیزم خداروشکر تو رو دارم... خیر ببینی

دکتر گفت تا پایان این داروها کلا نزدیکی نکن بعدش میتونی دوباره اقدام کنی

ببین من اون دوره که دکتر میرفتم هر دفعه آنتی بیوتیک های مختلف بهم میداد ، می‌گفت چون نوع عفونتت باکت ...

الان من بعد دارو باید دوباره برم دکتر. بازم پاپ اسمیر بدم یعنی؟ خودش چیزی نگفت

این لاکتوفم که بهم داده پروبیوتیکه

خیلی خوبه ، من اون یکسال اصلا دکترم بهم پروبیوتیک نداد

ممنون عزیزم خداروشکر تو رو دارم... خیر ببینی دکتر گفت تا پایان این داروها کلا نزدیکی نکن بعدش میتون ...

عزیزمی منم بابت بودن تو خدا رو شکر میکنم دوست خوبم 💞 

خیلی هم عالی ، انشالله همین دوره خوب بشی عزیزم

الان من بعد دارو باید دوباره برم دکتر. بازم پاپ اسمیر بدم یعنی؟ خودش چیزی نگفت

ن دیگه پاپ اسمیر نیازی نیست ، فقط میری دکتر معاینه ات می‌کنه از رو ترشحاتت می‌فهمه بهتری یا نه 

بزن انشالله که بارداری

عزیزدلم مهربون مرسی بابت نظرت بانوجان تاپیک برا چند روز پیشه ، بی بی چک زدم منفی بود ، امروز هم پریود شدم ، برام دعا کن ماه بعد باردار بشم 💞

خانوما لطفا بیبی چک منم ببینید😭😭😭

مثبت 😍😍😍😍😍 مبارک باشه عزیزم ، چرا گریه می‌کنی پس

مثبت 😍😍😍😍😍 مبارک باشه عزیزم ، چرا گریه می‌کنی پس

چون دوس نداشتم حامله باشم 😔

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂

ما فامیلیم باهمسرم قبل اقدام سه ماه هم خودم هم همسرم اسید فولیک میخوردیم ایندفعه اصلا قرارنبود اخه

خدایا درآینده دوتا عروس خوب مثل عروسای نی نی سایتی نصیبم کن درعوض منم قول میدم مثل مادرشوهرای نی نی سایتی نباشم😂😂