سانی وسطی که میگی خوبه آزیترومایسین هست که من هم اسفند خوردم یه دوره که دکتر بهم داد و هم اردیبهشت ک ...
ببین من اون دوره که دکتر میرفتم هر دفعه آنتی بیوتیک های مختلف بهم میداد ، میگفت چون نوع عفونتت باکتریایی هست ، من هرسری یه نوع آنتی بیوتیک میدم ببینیم عفونتت با کدوم بهتر میشه ، برامن در نهایت آمپول ها جواب دادن که البته باز از شوهرم گرفتم ، بعد من دکترم یه مدت نبود ، رفتم یه دکتر دیگه برا خودم و شوهرم ازیترو مایسین داد و یه قرص دیگه که یادم نیست چی بود ، چون خیلی آنتی بیوتیک استفاده کردم ، ولی اونو خوردم ، بعد دوستم یه دکتر خیلی خوب بهم معرفی کرد گفت دکتر خودشه ، منم رفتم پیشش معاینه ام کرد گفت عفونت نداری دیگه ولی وقتی فهمید یکسال عفونت درمان کردم و آنتی بیوتیک گرفتم، بهم یک بسته پروبیوتیک داد سی روز خوردم
آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
خدارو شکر مورد خاصی نداری ، فقط عفونت باکتریایی شدید و کمی هم قارچی داری ، که قارچی خیلی راحت با یکدوره درمان خوب میشه ، و برای باکتریایی هم انشالله همین دوره دارو رو استفاده کنی خوب بشی ، فقط حواست باشه چون برات پماد واژینال نوشته ، باید وقتی میخوای بری پیش دکتر حداقل چهار روز از پماد گذشته باشه که توی ترشحاتت پماد نباشه باعث بشه دکتر تشخیص اشتباه بده @sorenah2000
آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.