2777
2789
اخه اصلا تتلو برای بچه شش ساله؟ همش نگرانم هرچی درمان کردیم با حرفای این نفهم بی فایده بشه و دوباره ...

انشاالله که چیزیی نمیشه خودت ودخترت استرس واردنکن حرفای اون اقاروهم جدی نگیر یک درصدم مهم نباشه من خودم وخونوادم اصن مذهبی نیستیم اما خونواده شوهرم مذهبی ان مادرشوهرم بعضی وقتا میشد میگف چادربپوش ماچادریم وفلان خلاصه خیلی حرفامیزدمنم گفتم شوهرم منوهمونطورکه دیده پسندیده من ازاول مانتویی بودم نمیتونم تغییربدم مثل شمایی که ازاول چادری بودی

با یه دکتری که اون خانم میگه درمیون بذار ینی چی که نمیخادالان چندوقته که کنارهم نبودین

ده روزی هست ..همیشه سرد بوده خستگی بهانه می‌کنه من سرزنش می‌کنه میگه تو همیشه شهوت داری و دنبال رابطه ای .... تصمیم گرفتم امروز هروی تو دلم هست بگم بهش بگم دیگه چیزی بین ما نیست بهش بگم همخونه هم میشیم 

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها راه ش همین ادامه ندادن بحث یا پیش کشیدن یه بحث دیگه است. نگرانی ها و مشکلات زیاده و هر کسی هم م ...

فقط دوست داره با توهین و این بحثا بگه منم هستم

وگرنه هیچکس درصدی روش حساب نمیکنه

من به اصرار رفتم که ایکاش نمیرفتم دایی‌م مریضه گفتم بعد از شام میام گفتن نه باید شام بیای اره یادم ...

یه یاسین بخون هدیه کن به امام زمان ،خدا به دلت ارامش بده ،❤ان شالله خدا ادمای بیفکر رو هم سر عقل بیاره ،

ببین خانواده ما تقریبا مذهبیه اما خشکه مذهبه نیستیم اما پسرداییم ..... هی خواست بحث کنه بهش گفتم ب ...

رفت و آمدتونو با این آدما کم کنید رو بچتون تاثیر میزاره این حرفا

بهترین کار رفت و امد کمه

ده روزی هست ..همیشه سرد بوده خستگی بهانه می‌کنه من سرزنش می‌کنه میگه تو همیشه شهوت داری و دنبال رابط ...

اره بگو گلم بهترین راهه بگو ینی چی که من میام سمتت میگی نه خسته ام میگی بی حیا ادم باید نیازهمسرشوهم برطرف کنه

انشاالله که چیزیی نمیشه خودت ودخترت استرس واردنکن حرفای اون اقاروهم جدی نگیر یک درصدم مهم نباشه من خ ...

انشاالله

من هیچ وقت نخواستم عقایدم رو به کسی تحمیل کنم

اتفاقا منو دوستام باهم  زمین تا اسمون فرق داریم اما هیچوقت در مورد عقاید و مذهب و اینا باهم بحث نمیکنیم و بهم احترام میزاریم

اره بگو گلم بهترین راهه بگو ینی چی که من میام سمتت میگی نه خسته ام میگی بی حیا ادم باید نیازهمسرشوهم ...

انقدر حرف دارم بهش بزنم اما هیچ وقت قبول نمیکنه مقصره من متهم میکنه

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

من مانتومیپوشم شوهرم کارنداره اصن ببخشید بلانسبت بعضی هاکه میری توخیابون انقدر بدحجابن یجوربدلباس میپوشن بعدم من ب مادرشوهرم گفتم من همین طوری ام نمیتونم تغییربدم خودمو مانتومیپوشم اماحجابمو دارم بعضی وقتا میخادنهی ازمنکرکنه

یه یاسین بخون هدیه کن به امام زمان ،خدا به دلت ارامش بده ،❤ان شالله خدا ادمای بیفکر رو هم سر عقل بیا ...

چشم ممنون

من از این همه بی‌عقلی حرصم گرفت که نمی‌فهمه هر حرفی رو نباید جلوی بچه گفت

انشاالله من هیچ وقت نخواستم عقایدم رو به کسی تحمیل کنم اتفاقا منو دوستام باهم  زمین تا اسمون ...

درستش هم همینه بنظرم هرکی یجوریه باید بهم احترام بذاریم قرارنیس همه یجورباشن 

درستش هم همینه بنظرم هرکی یجوریه باید بهم احترام بذاریم قرارنیس همه یجورباشن 

دقیقا

من که دل خوشی از این فامیل ندارم فقط‌م خونه همین یدونه دایی میرفتم دیگه به لطف خدا اینم نمیرم