2777
2789
فقط دوست داره با توهین و این بحثا بگه منم هستم وگرنه هیچکس درصدی روش حساب نمیکنه

شما هم تا میتونین نزدیک ش نشین. 

مهمونی های کوچیک که هستند تا میشه نرین و فقط مهمونی های بزرگ شرکت کنین. همون موقع که بحث میکنه ۴ تا اهنگ تتلو داشته باشین براش بزارین تا کیف کنه،  خلع سلاح ش کنین! 

اینجور وقتا پافشاری روی عقاید فایده نداره.  اون چیزی که اون آدم میخاد رو بهش بدین بیخیال میشه...   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما هم تا میتونین نزدیک ش نشین.  مهمونی های کوچیک که هستند تا میشه نرین و فقط مهمونی های بزرگ ...

من اصلا بحث نکردم

بهشم گفتم بحث کردن ما فایده نداره تمومش کن

من خیلی وقته رفت و امد با دوستان رو ترجیح به فامیل میدم به قول بابام قوم ظالمینن این فامیلای ما

اره والا ماهم بیشتر بادوستامونیم تا فامیل با فامیل جماعت که باشی رفت واومد کنی باید منتظرعواقبشم باشی الان تواین دوره اینطورشده

اره والا ماهم بیشتر بادوستامونیم تا فامیل با فامیل جماعت که باشی رفت واومد کنی باید منتظرعواقبشم باش ...

ببین کل و خلاصه‌ش بگم برات

من ۶ سالم بود خواهرم ۹ ماه مادرم فوت شد همه فامیل مادربزرگ عمه خاله دایی عمو همه ولمون کردن همه‌هاااااا

که نکنه کمک بابام کنن تا ما بزرگتر بشیم بابام خودش هرطوری بود ما رو بزرگ کرد الان من ۲۹ سال خواهرم ۲۴ سالشه هرکدومم سرخونه زندگی خودمون

حالا فامیل خیالشون راحته دیگه ما بزرگ شدیم سر و کله‌شون پیدا شده اما این فامیل دیگه به درد من نمیخوره چون روزای سخت خوب خودشون نشون دادن

من اصلا بحث نکردم بهشم گفتم بحث کردن ما فایده نداره تمومش کن

بله. بالاخره باز هم این اتفاق میافته. 

پس قبل ش آماده باشین. بعضی وقتها بحث کردن یا حتی ساکت موندن هم کار درستی نیست. باید طرف رو خلع سلاح کنی. 

ببین کل و خلاصه‌ش بگم برات من ۶ سالم بود خواهرم ۹ ماه مادرم فوت شد همه فامیل مادربزرگ عمه خاله دایی ...

اره هرکسی توسختیا خودشو نشون میده بایدببینی کی موند فامیل فقط حرفن هیچی نیستن خدایی دوری و دوستی