2777
2789
 چه وقیح هرموقع خودشم خواست بگو توام بی حیایی اینکارا زشته

هزار بار شکستم خرد شدم ..

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ده روزی هست رابطه نداشتیم در کل آدم سردی هست وقتی هم بهش میگم ...میگه بی حیایی زشته    

توی تاپیکات خوندم که تصادف کردید

دکتر برید

اگر دکتر نرفتید توی اپلیکیشن زوپ از متخصص ارولوژی سئوال بپرسید

اینترنتیه خجالتی هم نداره

به خدا صد بار رفتم جلو دوش گرفتم عطر زدم....اما دعوا کرد گفت خسته ام خجالت بکش    

من که شوهرم خسته ام باشه اما من اگه برم سمتش نمیگه بی حیا بنظرم باید ادم برای شوهرش بی حیا باشه 

توی تاپیکات خوندم که تصادف کردید دکتر برید اگر دکتر نرفتید توی اپلیکیشن زوپ از متخصص ارولوژی سئوال ...

حس میکنم الکی میگه. بهونه هست 

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
سردار سلیمانی تو هواپیما به اون خانمی که به اقا بد و بیراه گفته بود و جوابش رو داد،گفت خانم جواب کم ...

اینا حتی ریزگرد و این خاک رو مقصر رهبری میدونن

هربار باید توهین کنه و این حرفا رو شروع کنه

از دیشب خیلی ناراحتم که اصلا چرا رفتم کاش قلم پام میشکست نمیرفتم

من که شوهرم خسته ام باشه اما من اگه برم سمتش نمیگه بی حیا بنظرم باید ادم برای شوهرش بی حیا باشه  ...

همین که حرفی بزنم میگه تو هوس شهوت فقط برات مهمه ..نمی‌فهمی خسته ام و....آنقدر میگه سرزنش می‌کنه تا بگم غلط کردم 

ببین اصلا بیشتر این شعر میخونن تلویزیون بچه منم خوشش میاد به نظرم هرچی باشه از شعرای تتلو بهتره دی ...

عزیزم نمیدنم چند هفته پیش رو یادتون هست که سلام فرمانده رو تو ورزشگاه ازادی خوندن این به ظاهر متمدنای سایت چه یقه ای جر دادن ،با اینکه همش عرض ارادت بود به ساحت اقا امام زمان ،وبه یاد درگذشتگان متروپل،فردا شبش جشن قهرمانی استقلال تو همون ورزشگاه ازادی برگزار کردن کدومشون جیکشون در اومد ،اعصاب  خودت و بچت رو بخاطر یه سری ادم خود فروخته غرب خراب نکن ،

اینا حتی ریزگرد و این خاک رو مقصر رهبری میدونن هربار باید توهین کنه و این حرفا رو شروع کنه از دیشب ...

شما دیگه نرو اگه رفتی ام بازبهتون حرفی زد جوابش رو بدین دیگه هم رفت واومدنکنین 

منم خودم از شعرای تتلو خوشم نمیاد میگن حرف درست ومیزنه اما فحشی که میده من خوشم نمیاد هزارتا ...

اخه اصلا تتلو برای بچه شش ساله؟

همش نگرانم هرچی درمان کردیم با حرفای این نفهم بی فایده بشه و دوباره استزس دخترم بالا بره

همین که حرفی بزنم میگه تو هوس شهوت فقط برات مهمه ..نمی‌فهمی خسته ام و....آنقدر میگه سرزنش می‌کنه تا ...

با یه دکتری که اون خانم میگه درمیون بذار ینی چی که نمیخادالان چندوقته که کنارهم نبودین

اینا حتی ریزگرد و این خاک رو مقصر رهبری میدونن هربار باید توهین کنه و این حرفا رو شروع کنه از دیشب ...

اینا با لگد همین دشمنی که الان سنگش رو به سینه میزنن یه روزی بد جور از خواب بیدار میشن ،خدا کنه تر و خشک باهم نسوزه ،

اخه منو پسردایی و خانمش بودیم فقط طرف حرفش من بودم

تنها راه ش همین ادامه ندادن بحث یا پیش کشیدن یه بحث دیگه است. نگرانی ها و مشکلات زیاده و هر کسی هم مشکلات خاص خودش رو داره.

مدیریت کردن این صحبت ها خیلی مهمه.  همیشه از مسائل روز چند تا آماده داشته باشین اگه باز هم قرار بود کنار هم باشین... 

سریع بحث رو به جای دیگه بکشونین. یا بحث غذا و خوردنی، یا مسافرت... یا ماشین! آقایون به ماشین هم علاقه دارند. ازش سوال کنین در مورد ماشین. جواب میده...

عزیزم نمیدنم چند هفته پیش رو یادتون هست که سلام فرمانده رو تو ورزشگاه ازادی خوندن این به ظاهر متمدنا ...

من به اصرار رفتم که ایکاش نمیرفتم

دایی‌م مریضه گفتم بعد از شام میام گفتن نه باید شام بیای

اره یادمه

از دیشب دارم از غصه میترکم