2777
2789
چکاره ی اقاتون

در تالار پذیرایی عروسی کار میکند 

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بگو بهش اما مردا تابهشون میگی سریع میگن ب چ چیزایی ناراحت میشی میخای همش بهت توجه کنم وفلان بعدم ...

من چه کنم پس به خدا دیشب نخوابیدم همین طور بغض اشک ..از ناراحتی درد معده شدم ....محبت توجه میخام ..

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
ببین خانواده ما تقریبا مذهبیه اما خشکه مذهبه نیستیم اما پسرداییم ..... هی خواست بحث کنه بهش گفتم ب ...

میخاستی بگی هرکیو توقبرخودش میذارن یکی مذهبی یکی نع حالا شعرسلام فرمانده چیه مگه بنظرم قشنگه من بااین که مذهبی نیستم والا خوشم میاد 

یعنی واقعا تصمیمتون به بله خیر ما بستگی داره

نمی‌دونم گیج ام به خدا ..کلافه ام ..حس میکنم ازم سو استفاده میشه

در تالار پذیرایی عروسی کار میکند 

دو ماه دیگه‌محرم و صفر تقریبا کاری ندارند! 

تا آخر شب ش قبول، از اول صبح کار کردن تا آخر شب اون هم هر روز مطمئنا دیگه هیچ انرژی ای برای هیج کاری نمیزاره !!!

ده روزی هست رابطه نداشتیم در کل آدم سردی هست وقتی هم بهش میگم ...میگه بی حیایی زشته    

بنظرم هرمردی نیازداره سعی کن براش لباسای کوتاه وباز بپوشی یکم خودت بری سمتش بعداون میاد حتی اگه خسته ام باشه

میخاستی بگی هرکیو توقبرخودش میذارن یکی مذهبی یکی نع حالا شعرسلام فرمانده چیه مگه بنظرم قشنگه من باای ...

ببین اصلا بیشتر این شعر میخونن تلویزیون بچه منم خوشش میاد

به نظرم هرچی باشه از شعرای تتلو بهتره

دیشب دخترم میکفت مامان دایی جدی گفت سر میبره؟

گفتم نه دایی بی عقله چرت گفته

بنظرم هرمردی نیازداره سعی کن براش لباسای کوتاه وباز بپوشی یکم خودت بری سمتش بعداون میاد حتی اگه خسته ...

به خدا صد بار رفتم جلو دوش گرفتم عطر زدم....اما دعوا کرد گفت خسته ام خجالت بکش   

۲۹

وقتی علاقه ای به بحث نداری اونها که صحبت میکنند گوشی رو بردار شروع کن به اینستا گردی.  

یا یه متن بخون یا اهنگ گوش بده. البته آهنگ گزینه خوبی نیست.

بعدش هم پاشو برو. وقتی بحث رو ادامه میدی همین میشه، 

بعضی ها سر شون درد میکنه برای این بحث های بدون انتها و اینکه تمام مشکلات رو براش ریشه یابی کنند.

ببین اصلا بیشتر این شعر میخونن تلویزیون بچه منم خوشش میاد به نظرم هرچی باشه از شعرای تتلو بهتره دی ...

منم خودم از شعرای تتلو خوشم نمیاد میگن حرف درست ومیزنه اما فحشی که میده من خوشم نمیاد هزارتا اهنگ گوش میدم اما مودبانش 

ببین خانواده ما تقریبا مذهبیه اما خشکه مذهبه نیستیم اما پسرداییم ..... هی خواست بحث کنه بهش گفتم ب ...

سردار سلیمانی تو هواپیما به اون خانمی که به اقا بد و بیراه گفته بود و جوابش رو داد،گفت خانم جواب کم کاریهای ما مسئولین رو نباید رهبر بده ،مسولین خودشون باید وظیفشون رو انجام بدن ،و هیچ ربطی به نظام و رهبر نیست ،

دو ماه دیگه‌محرم و صفر تقریبا کاری ندارند!  تا آخر شب ش قبول، از اول صبح کار کردن تا آخر شب او ...

من چه کنم ؟؟دلم ندارم صبح تا شب تو خونه ...محرم صفر صبح تا عصر می‌ره .‌‌‌‌