2777
2789
تو چرا بیداری؟

ساعت۵ونیم صبح همسایمون اومد درمون زد شما بیدارید من اذیت میشم درحالی ک همه خوابن‌ من بیدار بودم رو مبل بعد گفت مواد مصرف میکنید🤣

هرچی خوبه مال مرداس😡نمونش ما خانوم ها😏والا😑خدا سایه مونو از سرشون کم نکنه😁😅😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخام آنقدر گله کنم شکایت کنم از همسرم   کاش بچه نداشتم کاش پدر مادرم پشت ام بودن کاش پدر مادرم مریض حال نبودن میرفتم 

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
مثلا چی تودلته همرو یهویی میخای بگی

اره میخام بگم از کم توجهی هاش خسته ام .‌‌‌‌‌بگم من هم ادممم 

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

همسر من همیشه خسته است همیشه حال ندارد برای هیچ کاری ...نصفه شب میاد خونه می‌خوابه صبح هم می‌ره ...همیشه حتی تعطیلات..من هم نباید غر بزنم نباید چیزی بخوام که ایشون خسته است اعصاب ندارد 

اره میخام بگم از کم توجهی هاش خسته ام .‌‌‌‌‌بگم من هم ادممم 

اره بگو بهش اما مردا تابهشون میگی سریع میگن ب چ چیزایی ناراحت میشی میخای همش بهت توجه کنم وفلان بعدم میگن انقدر کارداریم ازاین داستانا

چی گفته باکله میزدی توصورتش 

ببین خانواده ما تقریبا مذهبیه اما خشکه مذهبه نیستیم

اما پسرداییم .....

هی خواست بحث کنه بهش گفتم ببین عقاید ما مثل هم نیست بحث کردنمون باعث دلخوری میشه 

ول کن نبود توهین به عقاید هیچی

میگفت اگه رهبری نبود ماها الان همه ویلا داشتیم و تایلند بودیم گفتم باشه بسه

دختر من ۶ سالشه و در حال درمان استرس و اضطرابش هستم نشسته بود پیشمون

پسردایی‌م میگه اگه نظ ام عوض بشه من سر خیلیا رو میبرم

زنشم میگه حتی فلانی(منظورش دختر من بود اسم اورد)

گفت اره حتی این

هرچیگفتم بسه گوش نکرد منم یواش به خانمش گفتم چرا نمی‌فهمیدمیگم بحث نکن دختر من شرایطش اینه ۵ ماهه دارم میبرمش مشاوره تا خوب بشه شماها دارین گند میزنید

حالا چرا اسم دختر من اورد

چون شعر سلام فرمانده رو حفظ کرده و خوشش میاد

میگه این چیه حفظ کرده تتلو خانم وزیری براش بزار

حالا من خودم اصلت این اهنگ رو نشنیدم اما تتلو .......

اینا که گفتنش مشکلی نداره شاید براش یه تلنگری بشه او به خودش بیاد

ده روزی هست رابطه نداشتیم در کل آدم سردی هست وقتی هم بهش میگم ...میگه بی حیایی زشته