2777
2789
عنوان

فقط خانوما بیاین لطفا

104 بازدید | 13 پست

دارم از درد پریودی میمیرم، حال و اوضاعمم خوب نیست ناهار و شام هم نتونستم خوب بخورم در حد کلا ده قاشق به زور 

چیکار کنم؟ هم درد دارم هم ضعف هم نمیتونم کاری کنم

لطفا🥺

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

مفنامیک اسید من همش میخورم خوب میشم قرصه. البته حوله داغ بزار یکم با دستت ماساژ بده بالشت بزار بین پات و سعی کن بخوابی

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مفنامیک اسید من همش میخورم خوب میشم قرصه. البته حوله داغ بزار یکم با دستت ماساژ بده بالشت بزار بین پ ...

فقط دو ساعت تونستم بخوابم درد امون نمیده، مفنامیک ندارم الان فقط استامینوفن دارم یدونه خوردم

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

وای لعنت بهش منم موقع پریودی درد وحشتناک دارم حالا باز خوبه شما تونستی گوشی بگیری دستت منکه رو ب موتم قشنگ🥲

نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...

یه چیز بزور بخور فشارت نیوفته مثلا آب میوه چای نبات یکم ک حالت جا اومد یه چن تا لقمه نون بخور مسکن ب ...

هیچی از گلوم پایین نمیره 😭 

نصف یه آبمیوه خوردم فقطبا یه مسکن ولی بازم دارم میپیچم به خودم

شیاف مسکن هم نداری؟ من موقعی که پریودم شدیده فقط شیاف ارومم میکنه

الآن ندارم توی خونه کاش داشتم

درسته شیاف دیکلوفناک خوبه 

عالیه ولی من ندارم الان، کاش میشد الان برم بگیرم