dvhmolo مدیر استارتر عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 4149 عنوان فقط خانوما بیاین لطفا 104 بازدید | 13 پست دارم از درد پریودی میمیرم، حال و اوضاعمم خوب نیست ناهار و شام هم نتونستم خوب بخورم در حد کلا ده قاشق به زور چیکار کنم؟ هم درد دارم هم ضعف هم نمیتونم کاری کنملطفا🥺 دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخابهام و حتی اشتباهاتم راضیام، شاد باشم... 1401/04/03 | 03:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m4mmm عضویت: 1399/03/09 تعداد پست: 17298 مفنامیک اسید من همش میخورم خوب میشم قرصه. البته حوله داغ بزار یکم با دستت ماساژ بده بالشت بزار بین پات و سعی کن بخوابی بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️
reihaneh__a_ عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 1826 یه چیز بزور بخور فشارت نیوفته مثلا آب میوه چای نبات یکم ک حالت جا اومد یه چن تا لقمه نون بخور مسکن بخور شکمت کمرت گرم کن ماساژ بده سعی کن بخوابی
dvhmolo مدیر استارتر عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 4149 مفنامیک اسید من همش میخورم خوب میشم قرصه. البته حوله داغ بزار یکم با دستت ماساژ بده بالشت بزار بین پ ... فقط دو ساعت تونستم بخوابم درد امون نمیده، مفنامیک ندارم الان فقط استامینوفن دارم یدونه خوردم دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخابهام و حتی اشتباهاتم راضیام، شاد باشم...
بانوی_تاجی عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 2901 وای لعنت بهش منم موقع پریودی درد وحشتناک دارم حالا باز خوبه شما تونستی گوشی بگیری دستت منکه رو ب موتم قشنگ🥲 نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...
azin008 عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 16630 شیاف مسکن هم نداری؟من موقعی که پریودم شدیده فقط شیاف ارومم میکنه
dvhmolo مدیر استارتر عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 4149 یه چیز بزور بخور فشارت نیوفته مثلا آب میوه چای نبات یکم ک حالت جا اومد یه چن تا لقمه نون بخور مسکن ب ... هیچی از گلوم پایین نمیره 😭 نصف یه آبمیوه خوردم فقطبا یه مسکن ولی بازم دارم میپیچم به خودم دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخابهام و حتی اشتباهاتم راضیام، شاد باشم...
تهدیگماکارونی۱ عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 8890 دختری ک تازه پریود میشه واسه اینکه کم خونی نگیره چه قرصی باید بدیم؟؟؟ شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
dvhmolo مدیر استارتر عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 4149 شیاف مسکن هم نداری؟ من موقعی که پریودم شدیده فقط شیاف ارومم میکنه الآن ندارم توی خونه کاش داشتم دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخابهام و حتی اشتباهاتم راضیام، شاد باشم...
azin008 عضویت: 1397/06/22 تعداد پست: 16630 الآن ندارم توی خونه کاش داشتم اشکال نداره برای دفعات بعدی بگیر بذار باشه
reihaneh__a_ عضویت: 1401/02/12 تعداد پست: 1826 هیچی از گلوم پایین نمیره 😭 نصف یه آبمیوه خوردم فقطبا یه مسکن ولی بازم دارم میپیچم به خودم سعی کن گرم کنی خودتون و بخوابی به چیزی فک نکن آروم باش ریلکس تحملت بالا ببر
بانوی_تاجی عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 2901 شیاف مسکن هم نداری؟ من موقعی که پریودم شدیده فقط شیاف ارومم میکنه درسته شیاف دیکلوفناک خوبه نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...
dvhmolo مدیر استارتر عضویت: 1401/03/06 تعداد پست: 4149 درسته شیاف دیکلوفناک خوبه عالیه ولی من ندارم الان، کاش میشد الان برم بگیرم دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخابهام و حتی اشتباهاتم راضیام، شاد باشم...
بانوی_تاجی عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 2901 عالیه ولی من ندارم الان، کاش میشد الان برم بگیرم مجردی یا متاهل.منظورم اینه زایمان داشتی نام علی را با افتخار فریاد بزنید....هیچ چیز در دنیا قشنگتر از شیعه ی علی بودن نیست...