2821
2789
میشه خصوصیات من و بگی؟؟ لطفا مرسی ازت 🙏🙏🌹

شما. مختلطی. کم ریسک میکنی.  برای. تصممیاتت زیاد فکر میکنی قبلش. تحقیق میکنیی.....عاشق. بچه ها.  خیلی مهربونه....پر انرژی.  همه دوستت دارم

میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط  به کسی بگویم که فردا آخرین روز  زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

از خصوصیات منم بگولطفا

شما.  حسود دورت زیاده. یکم. غر غرو هستی.  یکم لوس.  اما. از. پس خودت بر میای.  با سیاستی.  ...از. جمع. های خیلی شلوغ. خوشت نمیاد. 

میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط  به کسی بگویم که فردا آخرین روز  زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱
میشه به من بگی ممکنه جواب پیام منو‌ بده؟

ببه میده ولی. نه الان طول می‌کشه تا آروم شه

همه چی درست بود فقط پر انرژی نیستم  ممنونم عزیزم میشه اینم بگی بنظرت این ماه باردار میشم؟ ؟

اسن ماه نه.  ولی دامنت به زودی سبز میشه. برو مکان مقدس. زیارت نذر کن

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز