2821
2789

جان

میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط  به کسی بگویم که فردا آخرین روز  زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منو میگی ظاهر واخلاقم

زیاد اهل درد و دل نیستی تو داری.  گاهی خیلی جدی. یکم خونسرد.  کمی مغرور....رو تیپت حساسی....ظاهراً.  پوست روشن.  چشم های. درشت.  ابروهای.  کم پشت. شایدم کشیده....

با یه مرد از نزدیکان مشکل داری....و متولد. زمستون. یا پاییزی؟!

میشه این دعا رو در حقم بخونید 🙏اللهم الرزقنا شهادت فی سبیلک🧡بیدلیل خوب باش💙 به قول آن رفیقمان: حرف هایی در دلم هست اما حاضرم فقط  به کسی بگویم که فردا آخرین روز  زندگی اوست💔✌️من باختم ولی میسازمش🌿 خدایا تو را بر آنچه از حکمتت ندارم. شکر و برای آنچه از رحمتت دارم سپاس🌿💚مهر۱۴۰۱
منو‌همسرم چهارماه و نیمه قهریم ممکنه برگرده؟ و‌کی؟ یه شعر براش فرستادم‌ جواب نداد

عصبیع. تو خودشه.  بذار با خودش. کنار بیاد

زیاد اهل درد و دل نیستی تو داری.  گاهی خیلی جدی. یکم خونسرد.  کمی مغرور....رو تیپت حساسی.. ...

تا پوست روشن و ابروها درست بود

متولد بهارم

بنظرت کی ازدواج میکنم وهمسرآیندم چطوره؟آشناییمون چجوره

ظاهر و اخلاقمو میشه بگی داش

دوست داری مقتدر. به نظر برسید....برای همین در ظاهر شاد از دون غمگین. آدم دلسوزی هستی. دستت نمک ندارم....بینی کوچییک. و ظاهر کیوتی داری....

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز