2777
2789
عنوان

فقط وقتی استوری میزارم هستش😕

186 بازدید | 10 پست

یه پسری هست 

فقط وقتی استوری  عکس  خودمو میزارم  

رپیلای میزنه  حرف  میزنه  و تماس میگیره

در غیر اینصورت  خبری  ازش  نیست

اینطور که پیداس دوسم نداره

نظرتون چیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هوله

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
عه چه خوب حداقل امیدوار شدم شما چه طوری ارتباطتتون  شکل گرفت

من اولاش خیلی سرد بودم باهاش چون فاصله سنیمون هم زیاد بود اونم هروقت عکس میزاشتم سر صحبت باز میکرد حرف میزد هی فکر میکرد دارم کلاس میزارم...میرفت ولی دوباره بر میگشت طاقت نمیاورد

تا یه سال اصلا دوست نبودیم 

بعد کم کم دیگه داشت بروز میداد که از من خوشش اومده هی میگفت ببینمت خیلیی ذوق داشت هنوزم مثه روز اول ذوق دیدنم داره

تا این که بعد دوسال دیگه کامل همه چی رو ریخت بیرون گفت دوست دارم باهات ازدواج کنم طاقت دوستی رو ندارم از فاصله بدم میاد خسته شدم

بستگی به آدمش داره من اصن فکرشم نمیکردم انقد به پام بمونه 🤦🏻‍♀️

اینم بگم من از همون اول عاشقش شدمو میمردم براش ولی هیچوقت نزاشتم بفهمه که ازم زده نشه نتیجه خوبی ام داشت این کارم😁

من اولاش خیلی سرد بودم باهاش چون فاصله سنیمون هم زیاد بود اونم هروقت عکس میزاشتم سر صحبت باز میکرد ح ...

میشه درخواستمو قبول کنی

معجزه در لحظه اتفاق میفته...آماده باش