2777
2789

همسرم بهم ميگه كلي كار دارم و نميرسم و چند تا از كاراي دانشگاهشو ميندازه گردن مني كه هم شهر غريب درس و كار دارم هم همه چي با خودمه از خريد و شستن لباس و …

بعد براي فردا با خواهر متاهلش برنامه گذاشته جفت شون مجردي برن بيرون و تفريح …. 

تازه فردا سالگرد ازدواج منه … برام زودتر كادو رو خريده بود خب اگه بيكار بودي حداقل انقد كاراتو سر من نمبنداختي يا بلند ميشدي ميومدي روز سالگردن زنتو ببيني … 

نميدونم باهاش چيكار كنم ، كاش ميشد همراه اشغال ها ساعت ٩ شب ميزاشتمش دم در و ديه برنميگشت 

زن ها كه پول نميخان عشق و محبت و كنار هم بودن و ميخان 😞😞😞😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما یک کلمه رک بگو من مسولیت درس و کارت رو نمیپذیرم و تمام 

ایشون در خودش این توان رو دیده دیگه 

و اینکه شما هم خودت میگی درس و کار داری

البته اینکه یک آدم به شدت شلوغ و پر کار یک روز هم بره گردش و استراحت خیلی بد هم نیست 

ولی چه بهتر بود روز سالگرد ازدواج نبود !

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

با خواهرش بره بیرون؟؟؟تو‌چیکاره ای پس خواهر؟؟؟

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
نميفهمم چرا نميفهمه متاهله …

هم رشته ای هستین؟ ایشونم درس میخونه؟

میشه برام دعا کنین به خواسته ام برسم ، تا الان رسیدن بهش برام خیلی هزینه روحی و مالی داشته، واقعا نیاز دارم دعام کنی اگر کردی بگو منم برات صلوات بفرستم

خب این حرفا رو به خودش بگو 

اومد خونه دعوا نکن اما سرسنگین باش ،بگو با خواهرت یه روز دیگه م میتونستی بری ، سالگرد ازدواجمون نمیرفتی به من احترام میزاشتی 

خوبه کادو داده یادش بوده ،شوهر من این چیزا حالیش نیست 😐

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
دقیقا  من نامزدم اینطوریه چ میشه کرد اینم شانس ماست

همه حمالي ها و بدبختي هاش مال ماست 

خوشي هاش با اونها ….

نميدونم دردم چي بود شوهر كردم واقعا بود و نبودش فرقي نداره 

دقیقا  من نامزدم اینطوریه چ میشه کرد اینم شانس ماست

داری میگی نامزد 

یعنی شناخت 

یعنی یا راضی هستی یا ادامه نمی‌دی 

پس دیگه غر زدن نداره که عزیزم 

من البته خودم دوره فوق لیسانس همسرم حتی جزوه خلاصه نویسی میکردم پروژه ها که بماند 

ولی خب میدونستم که واقعا فرصتش رو نداره

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

وارد کاربریم شدم ک بهت بگم نگا ب پول دادنش نکن ک از دید اون ببخشید خر کردن شما هست تا کاراشو پیش ببره شما با این چندتا ک ازش گفتی اولویتش نیستی حالا از فردا بزار بره و بعد مثل خودش شو دلیلش رو پرسید بگو کارای ک تو با من کردیو ببین حالا ن با دعوا ن با قهر من بودم همین کارو میکروم عزیز خواهرانه بهت گفتم

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛