2777
2789

من روستا هستم الان 

اصلا غذا نمیخوره کته ماست درست کردم

آلرژی هم داره دست و بالم بسته ست

فقط پودر کیدی لاکت زینک رو دارم

امروز ۱۰_۱۲ بار اسهال شده

پاهاش خیلی سوخته

پودر رو یک ساشه کامل بدم خوبه واسه یک روز؟

۲ ساشه در یک روز بده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در مورد پودر اطلاعی ندارم اما چون هوا گرمه اسهال هم هست آب بدنش سریع کم میشه تا میتونی مایعات بهش بده کاش او آر اس داشتی 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

تا روزی ۳ بار بهش پودر کیدی لاکت بده و پودر او ار اس هم فقط روزی یه ساشه بده

شربت زینک هم در حد ۱ سی سی بده

ولی بازم ببری دکتر بهتره چون اینجوری پیش بره اب بدنش خشک میشه ک خطرناکه نیاز ب سرم و بستری داره

اسهالش شدیده روزی دوتا بده واسه سوختگی هم هربار قشنگ بشورش پماد بزن پوشکش نکن یه کپسولی هست به اسم یوموگی ازداروخانه بگیر پودرداخلشو خالی کن داخل یه قاشق ماست روزی یکی بده بخوره اسعالش بندمیاد

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ
عزیزم ببرش دکتر ویروس جدیده کم اب میشه باید سرم بزنی بهش

در جال دندان در آوردن هم هست دو هفته پیش در آمرد یکی

چند روز پیش هم یکی

سرما خورد ولی حدودا آبریزشش خوب شد

ممکنه ویروس باشه؟

تا روزی ۳ بار بهش پودر کیدی لاکت بده و پودر او ار اس هم فقط روزی یه ساشه بده شربت زینک هم در حد ۱ س ...

ولی خدا ترسیدم

شوهرم باهام قهره

کسیم ندارم اینجا

چکاررکنم

۳ بار میشه؟ چرا روش نوشته یکبار انگار الان جلو دستم نیست

پودر بلوط برا اسهال خیلی خوبه ولی نمیدونم به بچه این سنی میشه داد یا نه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
اسهالش شدیده روزی دوتا بده واسه سوختگی هم هربار قشنگ بشورش پماد بزن پوشکش نکن یه کپسولی هست به اسم ی ...

۲ تا خطرناک نیست؟

به فاصله چند ساعت

غروب ساعت ۷_۸  غروب بود فکر کنم دادم بهش یکی

آره ولی ندارم دندون در آورده این یکی دو هفته

اطرافیان اگه بچه کوچیک دارن بپرس ازشون شاید تو خونه داشته باشن‌ آب که بهش میدی بخوره یه ذره نمک بهش بزن موز هم خوبه اگه بخوره 

دخترمنم هیچی نمیخوره میگیرمش بغل راه میبرم یه کوچولو میزارم دهنش دیگه باهاش حرف میزنم تا اونو قورت بده بعد یه ذره دیگه 

حواست باشه گلم آب بدن بچه خیلی زود کم میشه 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز