2777
2789

روزهای سخت.... یه سال دیگه به امید خدا کنکور دارم....  دعوا های من و مامانم سر درس خوندن، 

اخر همه ی دعواها مامان میگه حلالت نمیکنم..  منم تا اینو میگه دستاش و صورتش رو بوسه بارون میکنم و میگم باشه،  حق با توئه.. من اشتباه کردم... ببخش.. 

اخرش هر دو مون کلی میخندیم.. ولی مامان همچنان حق به جانب....  بابایی که این روزا

رفتارش تغییر کرده...  به یاد میارم روزی که اون 

کادوی عجیب غریب و خنده دار رو برام خرید.... 

روز های سخت... شب بیداری هایی ک داغونم

کرده..  هر شب کابوس میبینم که فلان درس رو صفر گرفتم😂🖤

شبایی که بدون قرص اصلا نمیتونم بخوابم... خدایا

کمک مون کن... 

شبی که از عذاب وجدان اون گناهم خواب نرفتم...  بعد از مدت ها رفتم سراغ قران..  ایه های مربوط به توبه... خدایا من به خودت پناه اوردم..  فقط تو رو دارم.. چند ماهه روم نمیشه باهات حرف بزنم...  شرمسارم...  خدایا روحم سنگین شده... خدایا 

دلمو سبک کن....  خدایا ما را ببخش و رحمت خودت را همچو همیشه در ثانیه به ثانیه زندگی مون جاری کن..  خدایا دست همه مون رو بگیر...  امین یا رب العالمین🌈🌸💕

عزیزم انشالله سال بعد این موقع خبر موفقیتت💖🙏

گاهی فرصت باهم بودن کمتر از عمرشکوفه  است شاید فردایی باشد ما نباشیم شاید باشیم و عزیزی نباشد قدر هم را بدانیم...                                     ‌‌‌      لطفا برای دل شکستم مهربونا یک صلوات هدیم کنید     

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی از انرژی مثبتت گل من😍😍💛💛 امیدوارم این روزا به شما هم خبر های خوش برسه💋💋

مرسی از دعای قشنگت💖🥰😍💖

گاهی فرصت باهم بودن کمتر از عمرشکوفه  است شاید فردایی باشد ما نباشیم شاید باشیم و عزیزی نباشد قدر هم را بدانیم...                                     ‌‌‌      لطفا برای دل شکستم مهربونا یک صلوات هدیم کنید