2777
2789

دوستان من ماه پیشم اینجور شدم ولی بعدش پریود شدم یعنی سریع سریع باید برم دستشویی بعد حس میکنم کلیم درد میکنه شما هم وقتی پریود میخواین شین اینجورین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره

کم یا زیاد؟

ببین برو سونوگرافی به احتمال زیاد سنگ کلیه ست باید دفع بشه

به درجه‌ای از عرفان و معرفت رسیدم که…واسه خودم یه چیزی تعریف می‌کنم می‌خندم تازه آخرش هم از خودم میپرسم: جان من؟!

شاید به خاطر پریود باشه ولی شل نگیر پیگیر باش

تمایلی به صحبت با آدمای مذهبی / فمنیست / کهنه فکر / روشعنفکر امروزی نیست ،ریپلی نزن ❌️ره‌حمت له دل نماوه  چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

اهان ولی من فک میکنم بخاطر اینکه نزدیک پریودم اینجوری شدم

دیگه از علایم پریودتونه و طبیعیه چرا پرسیدی🤣 اگه با پریود شدن برطرف میشه سیکل ماهیانه تونه دیگه

شغلم اسم کاربریم نیست🥴🙃❤️
دیگه از علایم پریودتونه و طبیعیه چرا پرسیدی🤣 اگه با پریود شدن برطرف میشه سیکل ماهیانه تونه دیگه

اخه قبلن اینجور نبودم دوماه اینجور شدم ماه قبل که شدم بعدش پریود شدم 

ببین اینکه کلیت درد میکنه مربوط به کلیه و مجاری ادرارته

یا عفونته

یا سنگ ممکنه باشه

یا شنه

ببین ادرارت اگر قطره ای میاد ینی سنگه و حس میکنی ادرارت کامل تخلیه نمیشه

سوزشم داری موقه ادرار؟

دیبات نداری دور از جون؟

اینکه نزدیک پریودیته رو نمیدونم یه دکتر برو یه سونو بده کامل شکمی هم بده رحم و تخمداناتم چک شه بد ...

کیست داشتم پارسال رفتم سونو دادم قرص داد دیگه نمیدونم رفته یا نه