2777
2789
عنوان

پسرم

127 بازدید | 9 پست

عزیزان دل

من یه مشکلی پیدا کردم اونم‌اینه ک خییییلی رو پسرم‌حساسم

ینی یکی بهش ی چیزی بهش میگه یا مثلا ی کم میچلونش سریع میخوام‌برم بچه رو ازش بگیرم یل ی چی بهش میگم الان پسرم ۱۱ ماهشه اوایل خولدش شدیدتر بود الان ب لطف خدا کمتر شده

و اینکه از الان غصه پوشک گرفتنشو دارم و میترسم وقتی پوشک نباشه دست ب بدنش بزنن خصوصا خانواده همسرم ک خیلی این چیزا براشون مهم‌نیس و متوجه ی سری‌مسائل نیستن ک بچه بلوغ زودرس میگیره یا اصلا جلوی منه عروس وجهه ی خوبی نداره و اصلا کار قشنگیم‌نیس و لذت خاصی فک نمیکنم‌داشته باشه و معمولا ترسامم از سر تجربه بوده و بیخود نبوده

مادرشوهرمم اینجوری شده ک میبینه من ازچی بدم میاد دقیقا همونکارو با بچم‌انجام‌میده ینی مثلا میان سرمیزنن بهمون بعد پیش خودش فکرمیکنه آهان یادم‌اومد این عروس ازاین‌کاربدش میومد اینکارو با بچش انجام‌بدیم‌بعدشم‌اسمشو میزاره دوس داشتن دقیقا دوستی خاله خرسه

لایک‌نکنید ممنونم شما محبتتون ثابت شدست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ازاین‌خانوادههایی هستن ک‌تفکرشون درمورد عروس خیییلی سنتیه اما درمورد دخترشون فوق العاده مدرن فکر میک ...

فکر میکنم اکثریت همینطورن نقطه ضعف بهشون نشون حده تحملت و ببر بالا اینجوری دیگه نمزتونن حرصت بدن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
فکر میکنم اکثریت همینطورن نقطه ضعف بهشون نشون حده تحملت و ببر بالا اینجوری دیگه نمزتونن حرصت بدن

آخه ی سری چیزا هست ک برای آینده بچه بده مثلا همین دست زدن ب آلت بچه اینو چیکار کنم؟چون‌پسره دلیل نمیشه ک منحرف نشه

آخه ی سری چیزا هست ک برای آینده بچه بده مثلا همین دست زدن ب آلت بچه اینو چیکار کنم؟چون‌پسره دلیل نمی ...

وقتی شما حساسیت نشون میدی و بدتر میکنن تحمل کن که دیگه تکرار نکنن بله میدونم خیلی بده سعی کن کمتر رفت و امد کنی بچه یکم بزرگتر بشه خودش بفهمه که اجازه نده کسی بهش دست بزنه 

وقتی شما حساسیت نشون میدی و بدتر میکنن تحمل کن که دیگه تکرار نکنن بله میدونم خیلی بده سعی کن کمتر رف ...

امیدوارم من اینجوری نشم ب هرحال منم مادرشوهرمیشم دگ.ممنونم عزیزم از راهنماییت.اینجور آدما همیشه باعث دردسرهستن

امیدوارم من اینجوری نشم ب هرحال منم مادرشوهرمیشم دگ.ممنونم عزیزم از راهنماییت.اینجور آدما همیشه باعث ...

اره واقعا موفق باشین