2777
2789
عنوان

من خیلی بدبختم😔بیاین تروخداااا

143 بازدید | 3 پست

باردارم بچه اولمه باردارم هفته سی ویکم دکتراستراحت داده... بااینم بازم کاراموخودم ازاول میکردم ومیکنم... 

حالاچندتیکه ازخیاطیام مونده مثل روتختی وکهنه های بگم ک نمیتونم بدوزم خیلی اذیتم... اونجوریم نیستن ک بخوام بدم خیاط... 

حالاهروقت مامانمومیگم بیایکم کمک کم کم بدوزنمونه ایناهی امروز فردامیکنه همش کارداره اصلازندگیش برنامه نداره😭😭😭5تابچه ایم وسرش شلوغه ولی میتونه وقت بزاره برامنم.. ـ

خیلی دلم شکسته احساس میکنم هیچکسوندارم😔بعضیایه یه مامانای بفکری دارن حالامنـ....... 

بنطرتون زیادی توقع دارم یاتو این شرایط بایدکمک برسونه؟

خیلی دلم گرفته چندوقتم هس بخاطراین کارایی ک نمیتونم بکنم خیلی جوش میزنم اصلاخوشم نمیادزیرمنت کسی باشم....  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز شما ۵ تا بچه هستین مامانت دورش شلوغه

ما دو تا بچه ایم یادمه برای زایمان دومم کلی کارام مونده بود مثل همین رو تختی و رو بالشتی که خودم میدوختم

دیگه اخرا کم اوردم فرداش زایمان داشتم مامانم اومد خونمون خوابید من تا ۳ صبح داشتم اینا رو میدوختم اون خواب بود در حالیکه که ملافه همه ی فامیلو مامان من میدوزه

هنوزم از دلم بیرون نرفت بعد از ۷ سال