2777
2789
عنوان

کرم آبرسان پوست چرب و جوش دار

1824 بازدید | 17 پست

بگید تو رو خدا 

صورتم پر جوشه هم جوش قرمز هم جوش سر سیاه 

چی بزنم 

قیمتش هم پایین 100 باشه 

میترسم برم داروخونه بگم همچین کرمی چیز خوبی بهم نده 

ژوت من خریدم خدایش رو جوشام اثر داشت اینم بگم من ماسک آبرسان هم استفاده میکنم

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه کرم لیفت کننده خوب هم بگین ممنون میشم 

یک زمان غافل شدم صد سال راهم دورشد**آنقدر بیراهه رفتم تا دوچشمم کور شد(الهی مرا از رحمت خود ناامید مکن-خدایا در اوج نا امیدی و بی پناهی پناهم باش)هر وقت اومدیم برا خودمون یه هدف تشکیل دادیم خوردیم به سنگ و افتادیم زمین ...انگار یا هدف به ما نیومده یا ما به هدف نمیایم...زندگی را بی هدف دوس دارم...خدایا دمت گرم خودت منو به سمت یه هدفی پیش ببر منم راضی ام به رضای تو  
آره  شما استفاده کردی؟

بیشتر از ۲۰ ،۳۰ تاشو استفاده کردم من خیلی راضیم ،یه وقتایی از زیرش هیالورونیک اسید اوردینری میزنم برای ابرسانی بیشتر ولی به تنهایی هم خیلی خوبه

عزیزم شما پوستت به گفتتون چربه پس اول باید چربی رو کنترل کنی حتما بایه شوینده مخصوص صورتت رو یک تا دوبار در روز بشور بعد هم سرم هیالورونیک اسید و بعد آبرسان 

این روتین رو انجام بده ساده ترین روتین پوست چرب و حذف جوش هست

من پیج اینستام trust_land2020 دوست داشتی پیام بده باهم صحبت کنیم دربارش 

عزیزم شما وچه از کجا تهیه میکنید پیج دارند؟؟ من توو شهر خودمون گشتم پیدا نکردم

از دی جی کالا .داروخونه هم میرم میبینم

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
از دی جی کالا .داروخونه هم میرم میبینم

عزیزم شما جدیدا آبرسان وچه خریدین؟ من دفعه سومه از دی*جی میخرم این دفعه بافتش کاملا تغییر کرده و آبکی و بی رنگ شده ب نظرت فیکه؟

عزیزم شما جدیدا آبرسان وچه خریدین؟ من دفعه سومه از دی*جی میخرم این دفعه بافتش کاملا تغییر کرده و آبک ...

شاید فاسد شده .من این سری فیس دوکس گرفتم

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲