2777
2789

خانوما التماستون میکنم اگه شرایط مشابه داشتید کمکم کنید 

این متن سونوی منه 

این یعنی پوچ؟ چرا فولیکول دارم ؟ حتی اگه پوچ باشه چرا باید فولیکول داشته باشم موقع بارداری؟؟؟😔😔

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۸هفته ای صبر کن تا ده هفته نهایت ۱۱هفته دیگه کامل مشخص پوچ یا نه به دکترت نشون بده

بهم گفت صبر کن یه هفته 

ولی میخوام ده روز یا دو هفته دیگه برم😭😭 خواستم کسی شرایط مشابه داشته سونوی منو ببینه 

خوب اصولا یک یا دوهفته صبر میکنن ببینن وضعیت چجوره.انشالله که درست میشه توکل به خدا کن.به دکترت نشون ...

گفت یه هفته صبر کن

بهم گفت صبر کن یه هفته  ولی میخوام ده روز یا دو هفته دیگه برم😭😭 خواستم کسی شرایط مشابه داشته ...

خاله همسرم اینطوری شد و باهم باردارشدیم بعد ۱۱هفته قلب جنینش تشکیل نشد و گفتن پوچ و کورتاژ کرد ولی شما باید صبرکنی بعضی بچه ها دیرتر تشکیل قلب میدن توکل کن بخدا ان شاء الله هرچی خیره پیش بیاد

من بارداری مولار داشتم و کورتاژ کردم بعدش تا ۱سال مجوز بارداری نداشتم بعد اون خداروشکر بارداری موف ...

برای شما کیسه زرده تشکیل شده بود ؟

منم ماه گذشته بارداری پوچ داشتم سه هفته پیش سقط کردم، خیلی استرس داشتم خیلی زیاد، ولی واقعا اذیت نشدم الحمدلله، ساکشن شدم اصلا متوجه نشدم نصفه روز فقط بستری بودم بعدشم خوش و خرم آمدم خونه استراحت کردم، چیز خاصی نیست نیاز باشه دکترت میگه ساکشن بشی تخلیه بشه برای بارداری بعدی 

متن سونو ننوشته مولار این یعنی چی

نمیدونم .کلی اگه بچه خوره دارین همون مولار  درمان میشه فقط صبدر باشین ..دختر آجیم ۳سال اینجور بود .درست شد الانم پسرش ۳سالشه

اگه خدا بود ما این همه درد نمیکشیدیم 🫠