2777
2789
عنوان

زندگی مو دوست دارم اما باید جدا شم

1398 بازدید | 60 پست

برج ۵ یک سال میشه که ازدواج کردم

امروز صبح توی کیف شوهرم از اون پیپ هایی که برای مصرف شیشه استفاده میکنن دیدم دنیا رو سرم خراب شد

قبلا هم توی جیبش تریاک و ناس و قرص دیده بودم برای هرکدوم یه بهانه آورد

نمیدونم چیکار کنم زندگیمو دوست دارم

شوهرم خیلی اخلاقش خوبه مهربون و دست و دلبازه هیچی کم نذاشته برام از محبت

ولی انگار رسیدم به آخر خط 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کمک کن ترک کنه اگ نشد جدا شو

فقط مواظب باش حامله نشی

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

راحت نگو طلاق.بهش فرصت بده اگه ترک نکرد بعدش جداشو.وقتی همه چی خوبه راحت خرابش نکن.قبل هرچیزی هم ببرش ازمایش که نتونه بزنه زیرش

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
اگه زندگیتو دوست داری کمکش ترک کنه با رفتنت خیلی تهدیدش نکن ک واسش عادی شه

هیچ وقت حرف رفتن نزدم هیچ وقت 

همیشه سعی کردم درستش کنم 

ولی دیگه چطوری اعتماد کنم بهش آنقدر دروغ و فریبکاری رو

پایپ، نه پیپ

بهش بگو ترک نکنی نمیمونم باهات

خوب من،هنر عشق در پیوند تفاوت هاست و معجزه اش نادیده گرفتن کمبودها... زندگی ست دیگر...همیشه که همه رنگهایش جور نیست،همه سازهایش کوک نیست، باید یادگرفت با هر سازش رقصید،حتی با ناکوک ترین ناکوکش...اصلا رنگ و رقص و ساز و کوکش را فراموش کن! حواست باشد به این روزهایی که دیگر برنمی گردد،به فرصت هایی که مثل باد می آیند و می روند و همیشگی نیستند؛به این سالها که به سرعت برق گذشتند،به جوانی که رفت، میانسالی که می رود،حواست باشد به کوتاهی زندگی !                                                                               زندگی به همین آسانی می گذرد... 
کمکش کن ترک کنه 

بااین حرف الان من ۶ ساله دارم جون میکنم خودمو تموم کردم بدتر میشه به سرعت نور الان عین دیوونه ها و کارتن خوابا شده و کارای خطرناک میکنه منم انقد مریض شدم دیه جون جنگیدن حتی برای جدایی ندارم

لطفا درخواست دوستی ندید