2777
2789
عنوان

زندگی مو دوست دارم اما باید جدا شم

| مشاهده متن کامل بحث + 1398 بازدید | 60 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکار کنم  هیچ کسی رو غیر من نداره

الان اون خودشو پرت کرده تو لجنزار ، دست تو رو هم گرفته میخواد با خودش بکشونه ، پس بهتره تو این راه فقط زندگی خودت رو نجات بدی ، چون از هرصدتا معتاد شاید به تعداد انگشتایه یه دست ترک کنن ، اون خودش این خوشگذرونی آنی مصرف مواد رو انتخاب کرده ، خودش انتخاب کرده که زندگی خودش و تو رو نابود کنه ، پس جون و سلامتی و جوونیت رو بردار و تا فرصت داری فرار کن 

بشین باهاش اتمام حجت کن.بگو من کنارتم تا ترک کنی.اگه قراره ادامه بدی بریم برای جدایی.ببین چی میگه

میانه زیر همه چی هوچی‌گری درمیاره هی میرم میرم میکنه 

چون نمیخواد قبول کنه که معتاده

من پشتش باشم خانواده ام نمیزارن چطوری ببرم کمپ همه میفهمن

ما اون موقع که عموم رو خواستیم ترک بدیم گفتیم برای کار میره 

توم به شرایط تون نگاه کن ببین چه بهانه ای مش

یشه براش تراشید چون کمپ م بره خوب دائمی نیست که بستگی به موادی داره که مصرف میکنه نهایت ۳ ماه اصلا یه جوری وانمود کنید که میخواید برید مسافرت یا میره مسافرت مثلا 

خوشحال میشم بزرگواریت رو بهم نشون بدی و پروفایل رو کپی نکنی.
الان اون خودشو پرت کرده تو لجنزار ، دست تو رو هم گرفته میخواد با خودش بکشونه ، پس بهتره تو این راه ف ...

چرا زندگیم اینطوری شد 

توی ۲۵ سال سنم باید دوبار مطلقه بشم 

میانه زیر همه چی هوچی‌گری درمیاره هی میرم میرم میکنه  چون نمیخواد قبول کنه که معتاده

خانوادتو در جریان بذار.باپدرت یا برادرت ببرینش ازمایش.بگین اگه ریگی به کفشت نیست ازمایش بده .بالاخره نمیتونه همیشه انکار کنه.ببینه قضیه جدیه اعتراف میکنه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
خانوادتو در جریان بذار.باپدرت یا برادرت ببرینش ازمایش.بگین اگه ریگی به کفشت نیست ازمایش بده .بالاخره ...

خانواده ام همینطوری از شوهرم اصلا خوششون نمیاد 

سر قرص متوجه شدن تا الان هر وقت منو میبینن میگن زندگیتو جهنم کردی بیا طلاق بگیر خرجت رو ما میدیم 

خونه ام طبقه بالای خونه مامانمه نمیتونمم عقده هامو خالی کنم 

اگه واقعا بخوای بمونی یه راه حلی میتونی پیدا کنی اگه م نه که هیچی دیگه تا خودت میگی طلاق بشین با خودش حرف بزن نهایتش با پدر ومادرا تون هماهنگ میشین ملت پرسیدن کجاس یه جواب میدید و خلاص اونا که بفهمن معتاده که براش دست نمیزنن که اونام میگن ترک کنه 

عموتون چی مصرف میکرد  ترک کرده یا نه

نمیدونم اون موقع چی مصرف میکرد اما همین و میدونم که اندامش نصف شد شده بود یه دختر ۶ ساله 😂

اما الان نه دیگه م برنگشت سمت اون مواد ۶ ساله ترک کرده اما سیگار رو همچنان میکشه

نمیدونم اون موقع چی مصرف میکرد اما همین و میدونم که اندامش نصف شد شده بود یه دختر ۶ ساله 😂 اما الا ...

شوهر منم خیلی لاغر شده 

شبا ساعت ۱۲ شب میاد خونه تا صبح نمی‌خوابه 

بعد ظهر پا میشه میره سر کار

شوهر منم خیلی لاغر شده  شبا ساعت ۱۲ شب میاد خونه تا صبح نمی‌خوابه  بعد ظهر پا میشه میره ...

اول اخرش که همه میفهمن معتاد شده کاربر محترم پس واقعا عزم تو جمع کن یه کاری کن براش