2777
2789
عنوان

به جاریم چی بگم

652 بازدید | 28 پست

بچه ها سلام...راستش مامان من از این وسایل های ریز خونه و اشپزخونه میفروشه..مغازه اینا نداره همینجوری خورد خورد دستمال اشپزخونه و سفره و زیر انداز و حوله و این چیزا میاره بعد دوستاش یا خاله ها و عمه هام میخرن...بعد امروز من واسش یه گروه زدم که جنسارو اونجا بزاریم که فروشش بالاتر بره...بعد خالم ؛ خواهره جاری منو اد کرده تو گروه...حس میکنم وقتی خواهر جاریم بهش بگه ؛؛بعد جاریم منو ببینه یجوری مسخره کنه...اگه بنظرتون اگه یه جوری ازم پرسید که مثلا مامانت وسایل میفروشه و ناراحت کننده بود حرفش من چی بگم بنظرتون که عاقلانه باشه حرفم...استرس گرفتم اصلا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خجالت میکشی؟خب اینم یه کاره. کار ک عار نیس. از بیکاری ک بهتره

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

چرا باید مسخره کنه؟اصلا ب اون چ ربطی داره که بخواد بپرسه

آرامشی مثِ شبایی که داره برف میباره...همونقدر در سکوت،آرامش...تو کلبه ی کوچیک روستاییمون،کنار بخاری هیزُمی با صدای تَرق تُروق چوبا که لابلای صدای جغد تنهایی که مظلومانه داره میخونه خودمو تو فکرو خیال گُم میکنم و غرق میشم تو...

با اعتماد بنفس کامل و خوشحالی زیاد بگو بله میفروشه و اینکار باعث شده کلی سرگرم بشه و دوست پیدا کنه 

آرامشی مثِ شبایی که داره برف میباره...همونقدر در سکوت،آرامش...تو کلبه ی کوچیک روستاییمون،کنار بخاری هیزُمی با صدای تَرق تُروق چوبا که لابلای صدای جغد تنهایی که مظلومانه داره میخونه خودمو تو فکرو خیال گُم میکنم و غرق میشم تو...
جاریت اگه شاغل نیس پرسید چرا کار میکنه مادرت  بگو مامانم همیشه میگه زن باید مستقل باشه این از ن ...

نه شاغل نیس...میترسم فک کنه که مامانمینا مشکل مالی دارن ..درحالی که اینطور نیست

کجاش بده که ناراحت شی ؟

نمیدونم...بد نیس...از طرز فکر اونا میترسم...که قوم همسرم فکر کنن مامانمینا مشکل مالی دارن..درحالی که مامانم دوس داره واسه خودش هرچند کم یه درامد داشته باشه که پس انداز جداگونه کنه