بچه ها سلام...راستش مامان من از این وسایل های ریز خونه و اشپزخونه میفروشه..مغازه اینا نداره همینجوری خورد خورد دستمال اشپزخونه و سفره و زیر انداز و حوله و این چیزا میاره بعد دوستاش یا خاله ها و عمه هام میخرن...بعد امروز من واسش یه گروه زدم که جنسارو اونجا بزاریم که فروشش بالاتر بره...بعد خالم ؛ خواهره جاری منو اد کرده تو گروه...حس میکنم وقتی خواهر جاریم بهش بگه ؛؛بعد جاریم منو ببینه یجوری مسخره کنه...اگه بنظرتون اگه یه جوری ازم پرسید که مثلا مامانت وسایل میفروشه و ناراحت کننده بود حرفش من چی بگم بنظرتون که عاقلانه باشه حرفم...استرس گرفتم اصلا
نه شاغل نیس...میترسم فک کنه که مامانمینا مشکل مالی دارن ..درحالی که اینطور نیست
گفتم دیگه بگو مامانم همیشه اعتقادش به این بود که از نشانه های قوی بودن یک زن داشتن استقلال مالیه وبگو همیشه بمن میگه کار کن هرچند با درآمد کم چون هم بهت عزت نفس میده هم درگیر خاله زنک بازی های روزمره نمیشی اینجوری دهنش بسته میشه کلا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام گلم وااااااااااا مگه ناراحتی داره این ک یه نفر بفروشه؟؟؟؟؟؟بگو خودشو اینجوری سرگرم میکنه ،بنظرم اینا ضعفِ کسی نمیشه ....یه انلاین شاپه کوچولو راه انداخته
سلام و عرض ادب ⚘⚘ مایلم مراتب تشکر خودم رو بابت پاسخ های زیباتون ب سوالاتم در تاپیک هام ابراز کنم از حمایت شما قدر دانی میکنم .ببخشید اگه ریپ نمیکنم بجاش لایک میکنم .🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆